Co je to?
Odborný výraz, definice slova Workout. Co znamená slovo Workout z kategorie Sport?

Co je Workout?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Workout?

Workout je druh sportovní aktivity, založený na propojení několika disciplín, především gymnastiky a silového tréninku, s rychlostí. Tím se má dosáhnout rozvoje fyzické kondice. Výhodou je využití vlastní hmotnosti, takže není potřeba pořizovat zvláštní vybavení nebo cvičební stroje. Cvičit lze venku i uvnitř, jen tak na zemi nebo na žebřinách, bradlech nebo jiných konstrukcích.
Příznivci workoutu si říkají workouteři, street nebo pouliční sportovci.


Co je to Workout? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Workout. Co znamená slovo Workout z kategorie Sport?

Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Text napsán pro Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Workout s jinými lidmi na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Výraz Workout patří do kategorie sport

Klíčová slova: sport, definice, význam pojmu, co to je, heslo, co znamená, pojem, význam slova, názvosloví, formulace, synonymum, wiki, vysvětlení, odborný výraz, přesný význam, přesný výraz, odborné názvosloví, sport


Pojem Workout je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Workout? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Následující text definice byl převzat ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Workout (rus. trénování, hovor. venkovní fitness) je sportovní aktivita s vlastní vahou těla, která zahrnuje různé cviky na veřejných sportovních hřištích, především na hrazdě, bradlech, žebřinách, horizontálních žebřících, kruzích a jiných konstrukcích, nebo i bez jejich použití (na zemi). Hlavní důraz je kladen na cvičení s vlastní vahou, rozvoj síly a vytrvalosti. Lidé, kteří se workoutem zabývají, nazývají sami sebe porůznu: workouteři, pouliční (street) sportovci atd.

Zkuste zjistit více informací o slovu Workout v následujících zdrojích

Hledat pojem Workout ve Wikizdrojích

Najít heslo Workout na Google obrázcích

Zkusit najít heslo Workout ve Wikislovníku

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Workout ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Workout na Google.cz

Hledat videa s názvem Workout na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Workout například ve fulltextu Yahoo.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Na stránce jste se mohli dozvědět: co znamená slovo Workout? resp. co je to Workout? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Workout, odpověď na dotaz co je to Workout?. Víte např. kdo to je Winston Churchill? Znáte a víte kdo je Lucie Hadašová? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Workout i v jiné kategorii než v sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, rukavice na baseball, workout, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího významy slov, slovníková hesla, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Máte malé děti a potřebujete je zabavit? Vyzkoušejte omalovánky online. Nic není třeba tisknout a vše je zdarma ve vašem prohlížeči.