Co je to?
Odborný výraz, definice slova Touchdown. Co znamená pojem Touchdown z kategorie Sport?

Co je Touchdown?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Touchdown?

Touchdown je pojem z amerického nebo kanadského fotbalu. Jedná se o situaci, kdy se hráč s míčem dostane do zóny na konci hřiště. Toto místo se označuje jako end zóna. Za takový výkon získává hráč šest bodů., v kanadském fotbale bylo původní hodnocení pouze pět bodů.
Většinu se o touchdown postará tým útočníků, ale není vyloučeno, že ho získají i bránící se hráči. Neplatí zde pravidlo, že by se míč musel dotýkat země.


Co je to Touchdown? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Touchdown. Co znamená pojem Touchdown z kategorie Sport?

Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Touchdown s vašimi známými a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Termín Touchdown se nachází v sekci sport

Klíčová slova: odborný výraz, význam, wiki, synonymum, sport, definice, terminologie, formulace, přesný význam, co je to Touchdown?, popis, vysvětlení, lexikon, význam slova, co znamená, pojem, co to je, termín


Pojem Touchdown je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o heslu Touchdown dozvíte následující

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Touchdown je v americkém či kanadském fotbale akce, při které hráč doběhne s míčem do tzv. end zony (koncové zóny hřiště). Tato akce je ohodnocena 6 body, v kanadském fotbale byl do roku 1956 touchdown ohodnocen pouze 5 body. Tuto akci provádí útočný tým, ale stane se, že touchdown získá i bránící se tým. Na rozdíl od ragby se míč nemusí dotknout země.

Další možné informační zdroje

Zkusit najít výraz Touchdown ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Touchdown ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Touchdown ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Touchdown ve Wikizdrojích

Hledat slovo Touchdown na Google obrázcích

Zkusit najít Touchdown ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Touchdown například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Tyto stránky vám umožnili zjistit co znamená Touchdown? resp. co znamená Touchdown? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Touchdown, odpověď na dotaz co je to Touchdown?. Víte např. kdo to je Koncipient? Znáte a víte kdo je Josef Středula? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Pokuste se najít termín Touchdown i v jiné kategorii než v sport. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Ty lze dále používat při splnění licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje slovníková hesla, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.