Co je to?
Výraz, termín, definice slova Oktagon MMA. Co znamená odborný pojem Oktagon MMA z kategorie Sport?

Co je Oktagon MMA?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Oktagon MMA?

Oktagon MMA je název největší organizace, zahrnující jak Česko, tak Slovensko. Tato organizace se stará o pořádání turnajů bojových sportů. Provozuje také platformu Oktagon.tv, přes kterou mohou turnaje sledovat fanoušci z celého světa. Oktagon MMA založili a jsou také jeho vlastníky Ondřej Novotný a Pavol Neruda. Mají v úmyslu vydávat také týdeník Oktagon magazín, který by měl informovat o zásadních událostech ze světa bojových sportů. Oktagon MMA propojuje firmy a zápasníky, takže firmy mohou napomáhat závodníkům při jejich cestě k vrcholným výkonům. Do turnajů a dalších událostí se mohou zapojit také prostřednictvím Nerudova poháru.
Samotná organizace je pořadatelkou několika turnajů ve velkých městech a velkých arénách. Profesionální bojovníci se mohou uplatnit v reality show Oktagon výzva. Fanoušky zaujme také talkshow Oktagon Majk, která nabízí příběhy bojovníků a lidí s Oktagonem spojených.


Co je to Oktagon MMA? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Oktagon MMA. Co znamená odborný pojem Oktagon MMA z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Oktagon MMA? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Výraz Oktagon MMA je v kategorii sport

Klíčová slova: synonymum, pojem, co znamená, sport, popis, heslo, význam pojmu, přesný výraz, sport, význam, odborné názvosloví, vysvětlení, terminus technicus, wiki, informace, definice pojmu, odborný výraz, co je to Oktagon MMA?


Pojem Oktagon MMA je v kategorii sport, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Oktagon MMA dozvíte následující

Tento níže umístěný text je převzat z internetové Wikipedie. Více zde. Licence CC-BY-SA.

Oktagon MMA je československá organizace pořádající turnaje ve smíšených bojových uměních (MMA) na území České republiky a Slovenska. Jejími zakladateli a majiteli jsou Ondřej Novotný a Pavol Neruda. První turnaj organizace uspořádala 10. prosince 2016 v Praze. V současnosti organizace uspořádala za 4 roky více než 30 turnajů. Organizace připravuje každoročně také sportovní reality show ze světa bojových sportů Oktagon Výzva.

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat frázi Oktagon MMA ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat slovo Oktagon MMA ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít heslo Oktagon MMA na Google obrázcích

Hledat termín Oktagon MMA ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít heslo Oktagon MMA na Google.cz

Hledat heslo Oktagon MMA ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Oktagon MMA například v metavyhledávači Info.com, v projektu slovnik.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v evropském vyhledávači Qwant nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Teď už znáte odpověď na otázku co znamená slovo Oktagon MMA? resp. co se skrývá pod slovem Oktagon MMA? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Oktagon MMA, odpověď na dotaz co je to Oktagon MMA?. Víte např. kdo to je Remcal? Znáte a víte kdo je Jiří Strach? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než sport). U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, tenis, oktagon MMA, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na popisy termínů, definice odborných pojmů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, významy slov s názvem Co Je To?.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.