Co je to?
Definice odborného termínu, slova Oktagon MMA. Co znamená pojem Oktagon MMA z kategorie Sport?

Co je Oktagon MMA?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Oktagon MMA

Oktagon MMA je název největší organizace, zahrnující jak Česko, tak Slovensko. Tato organizace se stará o pořádání turnajů bojových sportů. Provozuje také platformu Oktagon.tv, přes kterou mohou turnaje sledovat fanoušci z celého světa. Oktagon MMA založili a jsou také jeho vlastníky Ondřej Novotný a Pavol Neruda. Mají v úmyslu vydávat také týdeník Oktagon magazín, který by měl informovat o zásadních událostech ze světa bojových sportů. Oktagon MMA propojuje firmy a zápasníky, takže firmy mohou napomáhat závodníkům při jejich cestě k vrcholným výkonům. Do turnajů a dalších událostí se mohou zapojit také prostřednictvím Nerudova poháru.
Samotná organizace je pořadatelkou několika turnajů ve velkých městech a velkých arénách. Profesionální bojovníci se mohou uplatnit v reality show Oktagon výzva. Fanoušky zaujme také talkshow Oktagon Majk, která nabízí příběhy bojovníků a lidí s Oktagonem spojených.


Co je to Oktagon MMA? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Oktagon MMA. Co znamená pojem Oktagon MMA z kategorie Sport?

Informace jsou bez záruky, provozovatel neručí za správnost a aktuálnost informací v textech. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Heslo Oktagon MMA patří do sekce sport

Klíčová slova: Oktagon MMA, slovník, názvosloví, odborné názvosloví, co znamená, vysvětlení, popis, termín, definice pojmu, odborný výraz, lexikon, význam slova, heslo, přesný výraz, terminus technicus, sport, synonymum, přesný význam


Pojem Oktagon MMA je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co píše online projekt Wikipedia o pojmu Oktagon MMA?

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Oktagon MMA je československá organizace pořádající turnaje ve smíšených bojových uměních (MMA) na území České republiky a Slovenska. Jejími zakladateli a majiteli jsou Ondřej Novotný a Pavol Neruda. První turnaj organizace uspořádala 10. prosince 2016 v Praze. V současnosti organizace uspořádala za 4 roky více než 30 turnajů. Organizace připravuje každoročně také sportovní reality show ze světa bojových sportů Oktagon Výzva.

Linky na jiné informační zdroje

Hledat výraz Oktagon MMA ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Oktagon MMA ve Wikimedia Commons

Zkusit najít pojem Oktagon MMA ve vyhledávači Qwant

Najít heslo Oktagon MMA ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Oktagon MMA ve vyhledávači Yahoo

Najít termín Oktagon MMA ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Oktagon MMA například v Microsoft Bing, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikizdrojích, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr náhodných odborných termínů, pojmů a hesel

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Oktagon MMA? resp. jaká je definice slova Oktagon MMA? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Oktagon MMA, odpověď na dotaz co je to Oktagon MMA?. Víte např. kdo to je Ladislav Pešek? Znáte a víte kdo je Jiří Strach? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v sport. U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího významy slov, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, slovníková hesla, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.