Co je to?
Definice odborného termínu, slova Malá kopaná. Co znamená pojem Malá kopaná z kategorie Sport?

Co je Malá kopaná?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Malá kopaná?

Malá kopaná je druh míčového sportu, který je velmi oblíben především ve východní a střední Evropě a v Anglii. Hraje se také v některých asijských a afrických státech. Hraje se v čase 2x20 minut, týmy mají 5 hráčů a brankáře.
Napomenutí a tresty jsou obdobné jako v kopané. Hráč s červenou kartou již nesmí do hry zasahovat, po pěti minutách ho může nahradit jiný hráč. U nás se malá kopaná hraje od roku 1971. Od roku 2016 se hraje Superliga malého fotbalu.


Co je to Malá kopaná? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Malá kopaná. Co znamená pojem Malá kopaná z kategorie Sport?

Omlouváme se, ale nezaručujeme úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Zaujala vás definice pojmu Malá kopaná? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Malá kopaná patří do sekce sport

Klíčová slova: wiki, odborný výraz, lexikon, synonymum, popis, sport, přesný význam, slovo, formulace, co to je, co znamená, Malá kopaná, definice pojmu, co je to Malá kopaná?, pojem, termín, slovník, sport


Pojem Malá kopaná je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Malá kopaná píše následující

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Malý fotbal je míčový sport z jehož struktury vzešel futsal. Největší členskou základnu má především ve střední a východní Evropě a na Britských ostrovech, konkrétně v Anglii. Z mimoevropských kontinentů je to potom Asie a Afrika.

Více informací o pojmu Malá kopaná lze najít v následujících zdrojích

Hledat frázi Malá kopaná ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat slovo Malá kopaná ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat videa s názvem Malá kopaná na Youtube

Vyhledat slovo Malá kopaná ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat slovo Malá kopaná ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít heslo Malá kopaná ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Malá kopaná například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku jaký je význam slova Malá kopaná? resp. jaký je význam slova Malá kopaná? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Malá kopaná, odpověď na dotaz co je to Malá kopaná?. Víte např. kdo to je Miroslav Šimůnek? Znáte a víte kdo je Lukáš Dolanský? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je sport. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, voleyball hra, malá kopaná, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, zajímavosti, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Vzpomenete si ještě na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po L nebo po Z?