Co je to?
Výraz, termín, definice slova Družstvo. Co znamená odborný pojem Družstvo z kategorie Sport?

Co je Družstvo?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Družstvo?

Družstvo může mít hned několik různých významů. Často se můžete setkat ve sportovní terminologii s pojmem družstvo, přičemž zde to značí skupinu lidí při kolektivní hře nebo soutěži. Ve vojenství si pod pojmem družstvo lze představit nejmenší oddíl u pozemního vojska.
Nejpoužívanějším významem se pak zdá být družstvo jako právnická osoba, zřízená za účelem podnikání podle Obchodního zákoníku, např. obchodní družstvo, výrobní družstvo, bytové družstvo.


Co je to Družstvo? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Družstvo. Co znamená odborný pojem Družstvo z kategorie Sport?

Chyby vyhrazeny. Neručíme za faktickou přednost a aktuálnost informací. Text napsán pro Superia.cz

Definici slova Družstvo můžete sdílet s přáteli a kamarády na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Výraz Družstvo je v kategorii sport

Klíčová slova: co to je, terminus technicus, co znamená, termín, sport, definice, odborné názvosloví, přesný výraz, slovník, informace, lexikon, přesný význam, pojem, popis, názvosloví, význam, wiki, odborný výraz


Pojem Družstvo je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Družstvo hledejte v níže uvedených zdrojích

Hledat videa s názvem Družstvo na Youtube

Vyhledat slovo Družstvo na Google obrázcích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Družstvo ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Družstvo ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít heslo Družstvo ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Družstvo ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Družstvo například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Google.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Teďka již bezesporu víte co znamená slovo Družstvo? resp. jaký je význam pojmu Družstvo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Družstvo, odpověď na dotaz co je to Družstvo?. Víte např. kdo to je Tomáš Ujfaluši? Znáte a víte kdo je Thálie? Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Radíme proto zkusit hledat pojem Družstvo v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, voleyball bílý míč, družstvo, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího zajímavosti, známé i neznámé pojmy, významy slov, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.