Co je to?
Odborný výraz, definice slova Bafuňář. Co znamená pojem Bafuňář z kategorie Sport?

Co je Bafuňář?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Bafuňář

Slovo "bafuňář" znamená fukncionář a používá se především v souvislosti s fotbalem, a to jako slangový výraz s poněkud hanlivým zabarvením. V češtině se slovo bafuňář začalo objevovat zhruba v polovině 20. století v prostředí sportu. Vychází z anglického výrazu "buffon" s významem šašek, veselá kopa.


Co je to Bafuňář? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Bafuňář. Co znamená pojem Bafuňář z kategorie Sport?

Přes maximální snahu a opakovanou kontrolu mohou být některé informace nesprávné, nepřesné či neaktuální. Sepsáno redaktory Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Heslo Bafuňář se nachází v sekci sport

Klíčová slova: pojem, definice pojmu, slovník, terminologie, odborný výraz, wiki, sport, terminus technicus, co je to Bafuňář?, přesný význam, sport, popis, informace, význam, význam pojmu, lexikon, odborné názvosloví, termín


Pojem Bafuňář je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Bafuňář lze najít v následujících zdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Bafuňář ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít termín Bafuňář ve vyhledávači Qwant

Hledat heslo Bafuňář ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat slovo Bafuňář ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít pojem Bafuňář ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Bafuňář na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Bafuňář například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve videích na Youtube, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných termínů, pojmů a hesel

Na této webové stránce jste se dozvěděli jaký je přesný význam slova Bafuňář? resp. co znamená slovo Bafuňář? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bafuňář, odpověď na dotaz co je to Bafuňář?. Víte např. kdo to je Antonie Hegerlíková? Znáte a víte kdo je Sluníčkář? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. podle toho o jaký obor se jedná. Můžete se proto pokusit najít heslo Bafuňář i v jiné sekci než v sport. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího popisy termínů, definice odborných pojmů, významy slov, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.