Co je to?
Definice výrazu, termínu Bafuňář. Co znamená odborný pojem Bafuňář z kategorie Sport?

Co je Bafuňář?

Co znamená termín Bafuňář? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Slovo "bafuňář" znamená fukncionář a používá se především v souvislosti s fotbalem, a to jako slangový výraz s poněkud hanlivým zabarvením. V češtině se slovo bafuňář začalo objevovat zhruba v polovině 20. století v prostředí sportu. Vychází z anglického výrazu "buffon" s významem šašek, veselá kopa.


Co je to Bafuňář? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Bafuňář. Co znamená odborný pojem Bafuňář z kategorie Sport?

Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Napsáno redaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova Bafuňář? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Termín Bafuňář je v kategorii sport

Klíčová slova: Bafuňář, přesný výraz, co znamená, odborný výraz, informace, slovo, pojem, co to je, význam slova, heslo, odborné názvosloví, význam, slovník, termín, popis, formulace, wiki, lexikon


Pojem Bafuňář je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Zkusit najít heslo Bafuňář ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Bafuňář ve Wikimedia Commons

Najít slovo Bafuňář ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Bafuňář ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít slovo Bafuňář na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Bafuňář na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Bafuňář například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Google.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Teďka již bezesporu víte jaká je definice slova Bafuňář? resp. jaký je význam pojmu Bafuňář? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bafuňář, odpověď na dotaz co je to Bafuňář?. Víte např. kdo to je Julius Streicher? Znáte a víte kdo je Sluníčkář? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Radíme proto zkusit hledat pojem Bafuňář v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, fotbal, bafuňář, ilustrační obrázek

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího významy slov, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, definice odborných pojmů, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.