Co je to?
Odborný výraz, definice slova Chemtrails. Co znamená pojem Chemtrails z kategorie Politika?

Co je Chemtrails?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Chemtrails?

Chemtrails je pojem, který se vyskytuje v souvislosti s konspiračními teoriemi. Jedná se o kondenzační pásy za tryskovými letadly, které podle zastánců konspiračních teorií obsahují vysoce nebezpečné chemické látky, viry a bakterie. Chemtrails má sloužit k snížení populace, ovládnutí mysli, ovlivnění počasí a podobně.
Chemtrails je údajně možno poznat podle toho, že pás za letadlem je větší a vydrží déle než obvykle. Tyto jedovaté látky však nebylo možno zachytit žádnými přístroji a prokázat jejich existenci.


Co je to Chemtrails? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Chemtrails. Co znamená pojem Chemtrails z kategorie Politika?

Zveřejněné texty, byly pečlivě kontrolovány. Nicméně i tak mohou obsahovat nesprávné, nepřesné nebo neaktuální informace, za což se předem moc omlouváme. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Text s definicí výrazu Chemtrails doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Heslo Chemtrails se nachází v sekci politika

Klíčová slova: wiki, pojem, význam pojmu, odborné názvosloví, význam, přesný význam, Chemtrails, význam slova, lexikon, přesný výraz, informace, definice, definice pojmu, popis, názvosloví, slovo, politika, terminus technicus


Pojem Chemtrails je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co píše online projekt Wikipedia o pojmu Chemtrails?

Uvedená defice je převzata z internetové online encyklopedie Wikipedia. Odkaz na článek je zde. Licence CC-BY-SA.

Chemtrail (z anglického chemical trail) je – podle s tímto fenoménem spjatých konspiračních teorií – stopa podobná běžné kondenzační stopě (v anglických textech zkráceně nazývané contrail), která obsahuje zdraví nebezpečné chemikálie.

Více informací o slovu Chemtrails doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat slovo Chemtrails ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Chemtrails ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat výraz Chemtrails ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Chemtrails na Youtube

Zkusit najít heslo Chemtrails na Google.cz

Najít termín Chemtrails ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Chemtrails například v evropském vyhledávači Qwant, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ruském vyhledávači Yandex nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Na této webové stránce jste se dozvěděli co to je Chemtrails? resp. co znamená slovo Chemtrails? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Chemtrails, odpověď na dotaz co je to Chemtrails?. Víte např. kdo to je Justine Heninová? Znáte a víte kdo je Garant? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v politika. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, Princezna, chemtrails, ilustrační obrázek

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, popisy termínů, zajímavosti, významy slov, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?