Co je to?
Odborný výraz, definice slova Ájurvédská masáž. Co znamená pojem Ájurvédská masáž z kategorie Kultura?

Co je Ájurvédská masáž?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Ájurvédská masáž?

Ajurvédská masáž je masáž s pomocí teplého oleje s výtažky z bylin. Je součástí rituálu, který tělo očišťuje, detoxikuje a dodává mu novou energii. Při ajurvédské masáži se z těla odstraňují toxiny a celý systém se odblokovává. Pohyby při masáži jsou relaxační a rytmické, dodržují tradiční pravidla.
Mělo by dojít k aktivaci vnitřní životní energie, tzv. prany. Tělo je tak chráněno před vyčerpáním, strachem a dalšími negativními jevy.

Co je to Ájurvédská masáž? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Ájurvédská masáž. Co znamená pojem Ájurvédská masáž z kategorie Kultura?

Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Text napsán pro Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Výraz Ájurvédská masáž se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: synonymum, pojem, co je to Ájurvédská masáž?, názvosloví, co to je, definice, terminus technicus, Ájurvédská masáž, odborné názvosloví, lexikon, odborný výraz, termín, informace, terminologie, slovo, přesný význam, kultura, slovník


Pojem Ájurvédská masáž je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Ájurvédská masáž v následujících zdrojích

Najít termín Ájurvédská masáž ve fulltextu Seznam.cz

Hledat heslo Ájurvédská masáž ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Ájurvédská masáž ve Wikipedii

Hledat slovo Ájurvédská masáž ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat termín Ájurvédská masáž na Google obrázcích

Hledat slovo Ájurvédská masáž ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Ájurvédská masáž například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve fulltextu Yahoo.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Právě jste zjistili co znamená slovo Ájurvédská masáž? resp. co přesně označuje termín Ájurvédská masáž? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Ájurvédská masáž, odpověď na dotaz co je to Ájurvédská masáž?. Víte např. kdo to je Martin Urza? Znáte a víte kdo je Karl Hermann Frank? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je kultura. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, klapka, Ájurvédská masáž, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího definice odborných pojmů, zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Chcete si zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Jedním z rychlých a levných způsobů je změna tapety pracovní plochy. Mezi neoblíbenější pozadí patří horský vrchol, kapky vody a obilí.