Co je to?
Definice výrazu Ájurvédská masáž. Co znamená odborný pojem Ájurvédská masáž z kategorie Kultura?

Co je Ájurvédská masáž?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu Ájurvédská masáž

Ajurvédská masáž je masáž s pomocí teplého oleje s výtažky z bylin. Je součástí rituálu, který tělo očišťuje, detoxikuje a dodává mu novou energii. Při ajurvédské masáži se z těla odstraňují toxiny a celý systém se odblokovává. Pohyby při masáži jsou relaxační a rytmické, dodržují tradiční pravidla.
Mělo by dojít k aktivaci vnitřní životní energie, tzv. prany. Tělo je tak chráněno před vyčerpáním, strachem a dalšími negativními jevy.

Co je to Ájurvédská masáž? Význam slova, termín, Definice výrazu Ájurvédská masáž. Co znamená odborný pojem Ájurvédská masáž z kategorie Kultura?

Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Napsáno redaktory Superia.cz

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku co je to Ájurvédská masáž? s vašimi kamarády na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Heslo Ájurvédská masáž je v sekci kultura

Klíčová slova: význam, pojem, co to je, odborné názvosloví, popis, slovo, přesný význam, vysvětlení, terminologie, termín, informace, přesný výraz, odborný výraz, lexikon, formulace, kultura, heslo, co je to Ájurvédská masáž?


Pojem Ájurvédská masáž je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Ájurvédská masáž v následujících zdrojích

Hledat výraz Ájurvédská masáž ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít heslo Ájurvédská masáž ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Ájurvédská masáž ve vyhledávači Qwant

Hledat pojem Ájurvédská masáž na Google obrázcích

Zkusit najít slovo Ájurvédská masáž ve vyhledávači Yandex

Hledat frázi Ájurvédská masáž ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Ájurvédská masáž například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů

Nyní již víte jaký je přesný význam slova Ájurvédská masáž? resp. jaká je definice termínu Ájurvédská masáž? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Ájurvédská masáž, odpověď na dotaz co je to Ájurvédská masáž?. Víte např. kdo to je Hédonista? Znáte a víte kdo je Karl Hermann Frank? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. podle toho o jaký obor se jedná. Proto případně zapátrejte po pojmu Ájurvédská masáž i v jiných kategoriích (než kultura). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, zajímavosti, slovníková hesla, významy slov, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Chcete si zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Jedním z rychlých a levných způsobů je změna tapety pracovní plochy. Mezi neoblíbenější pozadí patří horský vrchol, kapky vody a obilí.