Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Debut. Co znamená pojem Debut z kategorie Kultura?

Co je Debut?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Debut

Debut je slovo pocházející z francouzštiny. Používá se k pojmenování počátečního vystupování na veřejnosti. Vystupuje zde začínající umělec a debut může odstartovat jeho další kariéru. Obecně se pojem používá i k označení prvního vystoupení kterým se zahajuje nějaká veřejná činnost.
Podle druhu umění se pak ke slovu debut přidává upřesňující přídavné jméno, jako například filmový, knižní, televizní a podobně.

Co je to Debut? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Debut. Co znamená pojem Debut z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Debut se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: formulace, heslo, význam, přesný výraz, význam pojmu, co to je, odborné názvosloví, termín, co je to Debut?, informace, pojem, kultura, slovník, odborný výraz, wiki, kultura, přesný význam, synonymum


Pojem Debut je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Debut?

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Debut (francouzsky počátek, výslovnost [debyt] i [debut]) označuje první veřejné vystoupení (případně první veřejné samostatné vystoupení) umělce, které lze později označit jako počátek (start) jeho umělecké dráhy či jeho případné pozdější profesionální kariéry.
Debutovat znamená poprvé veřejně vystupovat, zahájit vystoupením svou veřejnou činnost, zvláště uměleckou.

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Hledat heslo Debut ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Debut na Youtube

Najít pojem Debut na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Debut ve Wikizdrojích

Zkusit najít termín Debut ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Debut ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Debut například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, v metavyhledávači Info.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Nyní už nejspíš víte jaký je význam slova Debut? resp. jaký je přesný význam slova Debut? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Debut, odpověď na dotaz co je to Debut?. Víte např. kdo to je Eva Major? Znáte a víte kdo je Ľudovít Kašuba? Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Pokuste se najít termín Debut i v jiné kategorii než v kultura. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, žena na plátně, debut, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na slovníková hesla, definice odborných pojmů, zajímavosti, významy slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.