Co je to?
Odborný výraz, definice slova Černá magie. Co znamená pojem Černá magie z kategorie Kultura?

Co je Černá magie?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Černá magie?

Černá magie je označení takového druhu magie, jehož cílem je úmyslně uškodit nebo ublížit jiným osobám. Toto škození se provádí pomocí zlých duchů a dalších praktik spojených s působením zla. Ten, kdo černou magii provádí, je sám zasažen zlem. Černá magie se obrací proti druhým lidem, ovlivňuje cizí vůli škodí, ničí a nutí lidi dělat takové skutky, ke kterým by se za normální situace nikdy nepropůjčili. Je možné použít ji k osobním cílům, k věštbám nebo bojům. Ten, kdo chce praktikovat černou magii, musí mít pro tento druh kouzelnictví velké nadání, aby po učednických letech dosáhl mistrovských dovedností a mohl se označit za mága.
Mág zneužívá magii k sobeckým účelům a za to platí svou duší, kdy se upíše ďáblovi. Někdy přináší i oběti, i sám sebe. K černé magii se řadí různé rituály a kouzla, které mají ovlivnit, ohrozit nebo poranit určitou osobu. Jako symbol bývá používán obrácený pentagram. Oblíbené jsou nejrůznější kletby, zaříkávání, uhranutí, prokletí a podobně.

Co je to Černá magie? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Černá magie. Co znamená pojem Černá magie z kategorie Kultura?

Zveřejněné texty, byly pečlivě kontrolovány. Nicméně i tak mohou obsahovat nesprávné, nepřesné nebo neaktuální informace, za což se předem moc omlouváme. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Heslo Černá magie se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: co to je, co je to Černá magie?, synonymum, význam, kultura, terminus technicus, vysvětlení, termín, přesný výraz, definice pojmu, popis, přesný význam, wiki, heslo, odborný výraz, terminologie, pojem, co znamená


Pojem Černá magie je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Černá magie lze najít v následujících zdrojích

Hledat pojem Černá magie ve Wikislovníku

Vyhledat výraz Černá magie ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Černá magie ve Wikimedia Commons

Zkusit najít slovo Černá magie ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít heslo Černá magie ve vyhledávači Yandex

Vyhledat pojem Černá magie ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Černá magie například v evropském vyhledávači Qwant, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Google obrázcích, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co to je Černá magie? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Černá magie? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Černá magie, odpověď na dotaz co je to Černá magie?. Víte např. kdo to je Tom Kaulitz? Znáte a víte kdo je Vanda Hybnerová? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Černá magie v jiné sekci než kultura. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, svitek filmu, Černá magie, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, zajímavosti, definice odborných pojmů, slovníková hesla, popisy termínů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Náš tip. Seznam textových blahopřání ke sňatku, k výročí nebo k narozeninám.