Co je to?
Odborný výraz, definice slova Harlem shake. Co znamená pojem Harlem shake z kategorie Kultura?

Co je Harlem shake?

Co znamená pojem, definice termínu Harlem shake?

V roce 2013 se po internetu rozběhla vlna vytváření a zveřejňování vtipných videí, kdy se hlavní aktéři různě pohybují do rytmu písně Harlem Shake od amerického DJ Baauera. Na Harlem Shake se dá tancovat naprosto kdekoliv a čím podivnější pohyby aktéři předvádí, tím větší bude mít jejich video na internetu popularitu, což je jeden z cílů. První video se na internetu objevilo přibližně v únoru 2013 a od té doby se spustila lavina dalších interpretací.

Co je to Harlem shake? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Harlem shake. Co znamená pojem Harlem shake z kategorie Kultura?

Omlouváme se za možné chyby v textech. Napsáno redaktory Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Harlem shake s vašimi známými a kamarády na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo Harlem shake se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: definice pojmu, termín, formulace, co znamená, lexikon, přesný význam, heslo, terminologie, slovník, odborný výraz, wiki, slovo, co je to Harlem shake?, kultura, přesný výraz, terminus technicus, co to je, význam slova


Pojem Harlem shake je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Harlem shake ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat termín Harlem shake ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít frázi Harlem shake na Google.cz

Najít slovo Harlem shake ve Wikipedii

Zkusit najít výraz Harlem shake ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Harlem shake ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Harlem shake například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve fulltextu Yahoo.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Nyní již víte jaký je přesný význam slova Harlem shake? resp. jaká je definice termínu Harlem shake? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Harlem shake, odpověď na dotaz co je to Harlem shake?. Víte např. kdo to je Karlos Vémola? Znáte a víte kdo je Opolčenec? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledat odborný výraz Harlem shake i v jiné sekci než je kategorie kultura. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, významy slov s názvem Co Je To?.

Znáte Ivana Trojana, Ondřeje Vetchého nebo Jana Krause? Více o těchto hercích zjistíte na webových stránkách s výstižným názvem Kdo je to?