Co je to?
Odborný výraz, definice slova Karaoke. Co znamená pojem Karaoke z kategorie Kultura?

Co je Karaoke?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Karaoke?

Karaoke je populární druh zábavy, jehož podstatou je zpěv amatéra na originální hudební melodii. Většinou se jedná o známé skladby, z nichž se pouští pouze hudba bez hlasu původního interpreta. Slova může amatérský interpret i publikum sledovat na obrazovce nebo na plátně. Pro karaoke se nejčastěji využívají DVD, CD nebo videa.
Karaoke je stále rozšířenějším způsobem zábavy a pořádají se v něm i nejrůznější soutěže.

Co je to Karaoke? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Karaoke. Co znamená pojem Karaoke z kategorie Kultura?

Neručíme za úplnost, správnost, přesnost ani aktuálnost zde uvedených informací. Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Výraz Karaoke se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: význam pojmu, pojem, slovník, terminus technicus, synonymum, definice pojmu, názvosloví, co je to Karaoke?, slovo, odborný výraz, kultura, popis, heslo, termín, formulace, kultura, Karaoke, přesný výraz


Pojem Karaoke je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Karaoke? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Karaoke (z japonského kara - prázdný a ōkesutora - orchestr) je forma zábavy, kde amatérský zpěvák zpívá do hudebního základu. Skladby jsou většinou známé populární písně, ze kterých je částečně nebo úplně odstraněn hlas původního interpreta. Slova písně jsou zobrazována na obrazovce či plátně. Bývají často animovaná nebo mění svou barvu v závislosti na právě hrané části. Pomáhají tak zpěvákovi udržet správný rytmus.

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Hledat slovo Karaoke ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít termín Karaoke ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít termín Karaoke ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat slovo Karaoke ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít termín Karaoke ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít slovo Karaoke ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Karaoke například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Nyní už nejspíš víte jaká je definice termínu Karaoke? resp. jaký je přesný význam slova Karaoke? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Karaoke, odpověď na dotaz co je to Karaoke?. Víte např. kdo to je Josef Mladý? Znáte a víte kdo je Spojená osoba? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. v různém kontextu, v různých oborech. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je kultura. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího zajímavosti, definice odborných pojmů, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, významy slov, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..