Co je to?
Výraz, termín, definice slova Karaoke. Co znamená odborný pojem Karaoke z kategorie Kultura?

Co je Karaoke?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Karaoke

Karaoke je populární druh zábavy, jehož podstatou je zpěv amatéra na originální hudební melodii. Většinou se jedná o známé skladby, z nichž se pouští pouze hudba bez hlasu původního interpreta. Slova může amatérský interpret i publikum sledovat na obrazovce nebo na plátně. Pro karaoke se nejčastěji využívají DVD, CD nebo videa.
Karaoke je stále rozšířenějším způsobem zábavy a pořádají se v něm i nejrůznější soutěže.

Co je to Karaoke? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Karaoke. Co znamená odborný pojem Karaoke z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Definici slova Karaoke můžete sdílet s přáteli a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pojem Karaoke je v kategorii kultura

Klíčová slova: heslo, význam slova, kultura, význam pojmu, popis, co znamená, odborné názvosloví, synonymum, formulace, odborný výraz, termín, Karaoke, kultura, slovník, terminologie, wiki, co to je, názvosloví


Pojem Karaoke je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Karaoke? Definice výrazu, slova, termínu z projektu Wikipedia

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

Karaoke (z japonského kara - prázdný a ōkesutora - orchestr) je forma zábavy, kde amatérský zpěvák zpívá do hudebního základu. Skladby jsou většinou známé populární písně, ze kterých je částečně nebo úplně odstraněn hlas původního interpreta. Slova písně jsou zobrazována na obrazovce či plátně. Bývají často animovaná nebo mění svou barvu v závislosti na právě hrané části. Pomáhají tak zpěvákovi udržet správný rytmus.

Hledejte v dalších zdrojích

Najít výraz Karaoke ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Karaoke na Google obrázcích

Hledat termín Karaoke ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Karaoke ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Karaoke ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz Karaoke ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Karaoke například ve fulltextu Google.cz, v Lingea slovnících, v evropském vyhledávači Qwant, v metavyhledávači Info.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Teď už víte jaký je význam slova Karaoke? resp. co označuje slovo Karaoke? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Karaoke, odpověď na dotaz co je to Karaoke?. Víte např. kdo to je Karlie Kloss? Znáte a víte kdo je Spojená osoba? Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než kultura). U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, galerie, karaoke, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti, definice odborných pojmů, popisy termínů, významy slov s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..