Co je to?
Definice odborného termínu, slova Glamour. Co znamená pojem Glamour z kategorie Kultura?

Co je Glamour?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Glamour

Jedním z fotografických žánrů je glamour. Fotograf se pokouší zachytit krásu a přitažlivost ženského těla. V rámci žánru glamour se fotí zčásti odhalené modelky, nikoliv však explicitní zobrazení těla jako v případě erotických fotografií. Modelky tak přes sebe většinou mají zčásti oblečení, ale není to nevyhnutelně nutné. Pozornost se plně soustřeďuje na modelku a fotograf se jí snaží najít ve svůdné póze.

Co je to Glamour? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Glamour. Co znamená pojem Glamour z kategorie Kultura?

Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Budeme rádi, pokud budete definici slova Glamour sdílet s kolegy na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Glamour patří do sekce kultura

Klíčová slova: terminus technicus, wiki, pojem, význam pojmu, kultura, odborný výraz, terminologie, význam, kultura, popis, slovo, slovník, informace, význam slova, definice pojmu, co to je, názvosloví, lexikon


Pojem Glamour je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Glamour?

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Glamour (angl. půvab) je fotografický žánr, který se snaží zachytit krásu, půvab a přitažlivost ženského těla. Do tohoto fotografického žánru patří spoře oděná či polonahá těla, ale glamour není explicitní jako erotická fotografie nebo dokonce pornografie - choulostivější partie jsou vhodně zakryty oblečením, případně i jinou částí těla.

Další informační zdroje o slovu Glamour

Zkusit najít slovo Glamour ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat heslo Glamour ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít pojem Glamour na Google obrázcích

Vyhledat heslo Glamour ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít slovo Glamour ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Glamour ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Glamour například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Yahoo.com, ve Wikizdrojích nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Na stránce jste se mohli dozvědět: co je to Glamour? resp. co je to Glamour? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Glamour, odpověď na dotaz co je to Glamour?. Víte např. kdo to je Anna Geislerová? Znáte a víte kdo je Radikál? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. v závislosti na oboru a kontextu. Pokuste se najít termín Glamour i v jiné kategorii než v kultura. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.