Co je to?
Odborný výraz, definice slova Šrotovné. Co znamená slovo Šrotovné z kategorie Ekonomie?

Co je Šrotovné?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Šrotovné

Šrotovné je název pro finanční příspěvek, který od státu obdrží ten, kdo si zakoupí nový automobil a současně odveze staré auto k ekologické likvidaci na vrakoviště. Šrotovné bylo zavedeno z důvodu klesajícího zájmu o nákup nových automobilů.
Zavedení šrotovného bylo plánováno k zavedení v 15 zemích. Jde také o snahu omladit vozový park a odstranit ze silnic stará neekologická a méně bezpečná vozidla. Proti zavedení šrotovného se tradičně bouří zastánci volného trhu.


Co je to Šrotovné? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Šrotovné. Co znamená slovo Šrotovné z kategorie Ekonomie?

Provozovatel neodpovídá za správnost, úplnost a aktuálnost tohoto obsahu. Napsáno redaktory Superia.cz

Tento text (Šrotovné) můžete sdílet s přáteli na různých sociálních sítích, jako jsou Facebook, Twitter (sí X), Pinterest, Reddit a další.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Heslo Šrotovné patří do kategorie ekonomie

Klíčová slova: odborné názvosloví, definice, odborný výraz, přesný význam, co je to Šrotovné?, význam pojmu, význam, slovo, terminologie, slovník, informace, názvosloví, popis, vysvětlení, wiki, ekonomie, ekonomie, termín


Pojem Šrotovné je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co označuje termín Šrotovné? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Šrotovné je finanční příspěvek státu za nákup nového osobního automobilu při současném odevzdání starého na vrakoviště, kde je ekologicky zlikvidován. Má za úkol zmírnit důsledky ekonomické krize promítající se v klesajícím zájmu o nové automobily.

Více informací o slovu Šrotovné doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Vyhledat heslo Šrotovné ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít Šrotovné na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Šrotovné na Youtube

Najít výraz Šrotovné ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Šrotovné ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Šrotovné ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Šrotovné například ve vyhledávači Seznam.cz, v Google překladači, ve Wikizdrojích, ve ruském vyhledávači Yandex nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je přesný význam slova Šrotovné? resp. co znamená Šrotovné? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Šrotovné, odpověď na dotaz co je to Šrotovné?. Víte např. kdo to je Tajana Medvecká? Znáte a víte kdo je Vylízanec? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v různých oborech lidské činnosti. Pokuste se najít termín Šrotovné i v jiné kategorii než v ekonomie. Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího slovníková hesla, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, významy slov, zajímavosti, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?