Co je to?
Definice výrazu Crossbody. Co znamená odborný pojem Crossbody z kategorie Kultura?

Co je Crossbody?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Crossbody

Crossbody je termín ze světa módy. Doslova přeložený z angličtiny znamená "přes tělo" a to přesně vystihuje smysl, v jakém se používá. Jedná se o typ kabelek s delším uchem či popruhem, které se nosí přehozené přes tělo z levého ramene na pravý bok nebo naopak. Ač často iritují módní policii (zejména Františku z Blesku), jejich nespornou výhodou je praktičnost a to, že jejich nositelka má volné ruce.

Co je to Crossbody? Význam slova, termín, Definice výrazu Crossbody. Co znamená odborný pojem Crossbody z kategorie Kultura?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Heslo Crossbody je v sekci kultura

Klíčová slova: kultura, co to je, definice, termín, význam, význam pojmu, co znamená, slovo, slovník, heslo, odborný výraz, kultura, přesný význam, terminologie, formulace, přesný výraz, popis, definice pojmu


Pojem Crossbody je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Crossbody doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít termín Crossbody ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat termín Crossbody ve vyhledávači Yahoo

Hledat slovo Crossbody ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Crossbody na Google obrázcích

Hledat termín Crossbody ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít frázi Crossbody na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Crossbody například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve Wikislovníku nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Nyní již víte co to je Crossbody? resp. jaká je definice termínu Crossbody? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Crossbody, odpověď na dotaz co je to Crossbody?. Víte např. kdo to je Radoslav Brzobohatý? Znáte a víte kdo je Karel Schwarzenberg? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je kultura. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, obrazárna, crossbody, ilustrační obrázek

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího slovníková hesla, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.