Co je to?
Definice odborného termínu, slova Bohatství. Co znamená pojem Bohatství z kategorie Ekonomie?

Co je Bohatství?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Bohatství?

Bohatství je označení pro stav, kdy má jedinec takové množství hmotného i nehmotného majetku, že pociťuje blaho a nadbytek. Proto může používat věci i služby, aniž by vykonával nějakou práci. Může také používat své vlastnictví za účelem jeho dalšího navýšení.
Označení bohatství se spojuje s dalšími přídomky a tvoří tak termíny jako je přírodní nebo národní bohatství.


Co je to Bohatství? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Bohatství. Co znamená pojem Bohatství z kategorie Ekonomie?

Informace uvedené na těchto stránkách jsou bez záruky. Napsáno redaktory Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Termín Bohatství patří do sekce ekonomie

Klíčová slova: co to je, význam, slovo, odborný výraz, význam pojmu, terminologie, slovník, formulace, názvosloví, wiki, význam slova, přesný výraz, co je to Bohatství?, termín, definice pojmu, heslo, ekonomie, synonymum


Pojem Bohatství je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co se píše ve Wikipedii o pojmu Bohatství?

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Bohatství je stav, kdy jedinec má tolik hmotných či nehmotných statků, že zažívá pocit nadbytku a blahobytu. Toto vlastněné bohatství pak umožňuje volné užívání vlastněných věcí bez nutnosti další práce a nebo další používání ve snaze zvýšit hodnotu svého kapitálu.

Další možné informační zdroje

Zkusit najít slovo Bohatství ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat slovo Bohatství ve vyhledávači Yahoo

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Bohatství ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat výraz Bohatství ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Bohatství ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít slovo Bohatství ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Bohatství například ve vyhledávači Seznam.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co znamená Bohatství? resp. co se přesně ukrývá za slovem Bohatství? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bohatství, odpověď na dotaz co je to Bohatství?. Víte např. kdo to je Alpinista? Znáte a víte kdo je Pachatel? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než ekonomie. U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. Ty lze dále používat při splnění licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, zajímavosti, významy slov s názvem Co Je To?.

Náš tip. Seznam textových blahopřání ke sňatku, k výročí nebo k narozeninám.