Co je to?
Definice odborného termínu, slova Úniková hra. Co znamená pojem Úniková hra z kategorie Sport?

Co je Úniková hra?

Co znamená pojem, definice termínu Úniková hra?

Úniková hra je moderní zábava pro skupiny obvykle 2-5 lidí, kteří se snaží dostat z uzavřeného prostoru (místnosti). K úspěšnému zvládnutí hry je třeba využít vzájemné spolupráce, logického myšlení a důvtipu. V rámci hry se řeší nejrůznější úkoly a hádanky. Obvyklý je časový limit, který je nejčastěji 60 minut. Únikové hry bývají tématické - například útěk z vězení, středověk nebo sci-fi. Jedná se o oblíbenou zábavu v rámci firemních teambuildingů.


Co je to Úniková hra? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Úniková hra. Co znamená pojem Úniková hra z kategorie Sport?

Texty mohou obsahovat chyby nebo překlepy, za které se předem omlouváme. Text vytvořen pro server Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Pojem Úniková hra patří do sekce sport

Klíčová slova: co znamená, informace, pojem, přesný výraz, názvosloví, wiki, formulace, Úniková hra, slovo, význam slova, co to je, lexikon, terminologie, heslo, terminus technicus, termín, popis, slovník


Pojem Úniková hra je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Úniková hra? Výraz, definice slova z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Únikové hry v uzavřených místnostech jsou druhem fyzického dobrodružství, kde jsou lidé uzavřeni v místnosti s ostatními účastníky hry. Jejich úkolem je dobře se zorientovat v daném prostoru, najít stopy a indicie, vyřešit série hádanek a uniknout z místnosti ve stanoveném čase. Všichni hráči musí využít maximální pozornost a logické myšlení, aby se jim podařilo z místnosti včas uniknout. Tento typ her byl založen na počítačových hrách, ve kterých hráč uzamčený v místnosti musí nejdříve dobře prozkoumat své okolí, aby se dostal ven.

Hledejte výraz Úniková hra v dalších zdrojích

Vyhledat termín Úniková hra ve Wikislovníku

Vyhledat slovo Úniková hra ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Úniková hra ve Wikimedia Commons

Zkusit najít slovo Úniková hra ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat slovo Úniková hra ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz Úniková hra ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Úniková hra například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr odborných pojmů, slov, termínů a výrazů

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Úniková hra? resp. co to je Úniková hra? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Úniková hra, odpověď na dotaz co je to Úniková hra?. Víte např. kdo to je Černokněžník? Znáte a víte kdo je Marek Lambora? Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. podle různých oborů. Zkuste proto termín Úniková hra hledat i v jiných kategoriích (než sport). U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, významy slov, zajímavosti, popisy termínů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Vzpomněli byste si na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po B nebo po M?