Co je to?
Odborný výraz, definice slova Sledge hokej. Co znamená slovo Sledge hokej z kategorie Sport?

Co je Sledge hokej?

Co znamená termín Sledge hokej? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Sledge hokej je podoba hokeje určená handicapovaným hráčům. Pravidla sledge hokeje se od klasického hokeje příliš neliší. Hrají však hráči, kteří mají postiženou dolní část těla. Postižení je přesně definováno v pravidlech.
Hráči sedí v upravených ocelových dvounožových saních na plastovém sedáku. Pohyb regulují dvěma krátkými hokejkami. Ty mají na jednom konci ocelové hroty pro pohyb a na druhém konci čepel pro ovládání puku. Počet hráčů sledge hokeje a plocha hřiště jsou stejné jako u klasického hokeje.


Co je to Sledge hokej? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Sledge hokej. Co znamená slovo Sledge hokej z kategorie Sport?

Pakliže jste v textech objevili chyby, tak se nebojte nám napsat. Budeme vám vděčni za jakoukoliv zpětnou vazbu.Text vytvořen pro server Superia.cz

Tento text (Sledge hokej) můžete sdílet s přáteli na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Termín Sledge hokej patří do kategorie sport

Klíčová slova: co je to Sledge hokej?, význam slova, popis, sport, Sledge hokej, význam pojmu, definice, slovník, definice pojmu, terminologie, pojem, sport, význam, lexikon, heslo, co to je, synonymum, formulace


Pojem Sledge hokej je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Sledge hokej? Definice slova, termínu z projektu Wikipedia

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Sledge hokej (anglicky ice sledge hockey), též para hokej (anglicky para ice hockey), je sport, který je příbuzný lednímu hokeji, ale je určen pouze pro handicapované hráče. Pravidla sledge hokeje jsou téměř stejná jako pravidla ledního.

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Zkusit najít výraz Sledge hokej ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat slovo Sledge hokej na Google.cz

Vyhledat slovo Sledge hokej na Google obrázcích

Vyhledat výraz Sledge hokej ve Wikizdrojích

Zkusit najít frázi Sledge hokej ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat slovo Sledge hokej ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Sledge hokej například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Lingea slovnících, ve vyhledávači Seznam.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co znamená Sledge hokej? resp. co se přesně ukrývá za slovem Sledge hokej? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Sledge hokej, odpověď na dotaz co je to Sledge hokej?. Víte např. kdo to je Mentor? Znáte a víte kdo je Puritánka? Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. v různých oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.