Co je to?
Výraz, termín, definice slova Paintball. Co znamená odborný pojem Paintball z kategorie Sport?

Co je Paintball?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Paintball

Paintball je název moderního bezkontaktního sportu. Jeho cílem je vyřadit protihráče pomocí pistolí a pušek – značkovačů, ze kterých se střílejí kuličky ze želatiny. Ty jsou z hlavně vystřelovány stlačeným vzduchem nebo oxidem uhličitým. Uvnitř kuličky se nachází rozpustné neškodné barvivo. Při zásahu kulička praská a obarví okolí. K dispozici je celá škála barev.
Barevně označený hráč je vřazen ze hry a musí odejít do vyhrazeného prostoru. Paintball se hraje na vytyčeném hřišti s úkryty a překážkami a střílet je možno na cíle až ve vzdálenosti 80 metrů.


Co je to Paintball? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Paintball. Co znamená odborný pojem Paintball z kategorie Sport?

Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Sepsáno redaktory Superia.cz

Definici slova Paintball můžete sdílet s přáteli a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Heslo Paintball je v kategorii sport

Klíčová slova: sport, význam pojmu, terminus technicus, sport, popis, wiki, slovo, synonymum, Paintball, heslo, termín, význam slova, význam, přesný význam, informace, definice pojmu, co je to Paintball?, názvosloví


Pojem Paintball je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Paintball? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Paintball je sport či zábava, při které je cílem vyřadit protivníka zasažením kuličkou s barvou vystřelenou z paintballové zbraně (značkovače).

Jiné zdroje informací o pojmu Paintball

Hledat frázi Paintball ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Paintball ve Wikimedia Commons

Najít heslo Paintball ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz Paintball na Google obrázcích

Hledat výraz Paintball ve Wikislovníku

Zkusit najít termín Paintball ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Paintball například ve Wikizdrojích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači Seznam.cz, ve fulltextu Google.cz nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných termínů, pojmů a hesel

Teďka již bezesporu víte jaký je přesný význam slova Paintball? resp. jaký je význam pojmu Paintball? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Paintball, odpověď na dotaz co je to Paintball?. Víte např. kdo to je Fandom? Znáte a víte kdo je Lukáš Houdek? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. podle toho o jaký obor se jedná. Můžete se proto pokusit najít heslo Paintball i v jiné sekci než v sport. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Vzpomněli byste si na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po B nebo po M?