Co je to?
Definice výrazu, termínu Wrestling. Co znamená odborný pojem Wrestling z kategorie Sport?

Co je Wrestling?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Wrestling?

Wrestling znamená zápas. Může se jednat o profesionální nebo individuální wrestling. V profesionálním wrestlingu se zápasí ve předem dohodnutých soubojích. Wrestling je oblíbený celosvětově, nejrozšířenější je v USA, Mexiku, Japonsku a Kanadě. Jedná se o zápas a ztvárnění příběhu, wrestling tedy není jen sport, ale obsahuje i dramatické prvky.
Může jít i o individuální zápas v různých podobách. Cílem je vyřazení protivníka z boje, většinou musí být bojovník vytlačen s daného prostoru nebo se musí dotknout země určitou částí těla. V tomto druhu sportu dochází ke zraněním i úmrtí.


Co je to Wrestling? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Wrestling. Co znamená odborný pojem Wrestling z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za aktuálnost, správnost a přesnost informací uvedených na tomto webu. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Wrestling se známými na sociálních sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Heslo Wrestling je v kategorii sport

Klíčová slova: odborný výraz, synonymum, definice pojmu, co znamená, terminologie, slovo, význam slova, lexikon, sport, názvosloví, popis, definice, wiki, heslo, Wrestling, termín, přesný výraz, terminus technicus


Pojem Wrestling je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Wrestling? Definice slova, termínu z Wikipedie

Uvedená defice je převzata z internetové online encyklopedie Wikipedia. Odkaz na článek je zde. Licence CC-BY-SA.

Profesionální wrestling (česky: profesionální zápas, wrestling nebo zkráceně pro wrestling/profi wrestling) je soutěžní profesionální sport, kde jsou zápasy předem domluvené. Wrestling obsahuje prvky sportu a souboje a je oblíbenou zábavou po celém světě, ale nejrozšířenější je v USA, Kanadě, Japonsku a Mexiku. Od 60. do 70. let minulého století byl velmi populární i v Brazílii, kde byl vysílán v programu Telecatch. Přestože wrestling začínal jako pouťová a cirkusová atrakce, jedná se dnes o multimiliardový průmysl, který vydělává na lístcích, smlouvách s televizemi, výrobcích DVD a PPV (pořady, kde se platí za zhlédnutí (anglicky pay-per-view)).

Hledejte pojem Wrestling v následujících vyhledávačích

Hledat slovo Wrestling ve vyhledávači Yandex

Hledat heslo Wrestling na Google.cz

Najít heslo Wrestling ve Wikislovníku

Hledat termín Wrestling ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Wrestling ve Wikimedia Commons

Vyhledat heslo Wrestling ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Wrestling například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Yahoo.com, v metavyhledávači Info.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co to je Wrestling? resp. jaká je definice slova Wrestling? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Wrestling, odpověď na dotaz co je to Wrestling?. Víte např. kdo to je Sámo? Znáte a víte kdo je Megan Fox? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než sport). U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, tenis, wrestling, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje definice odborných pojmů, slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Oblíbenou prázdninovou destinací Čechů je Chorvatsko. Na tomto webu se o něm dozvíte mnoho zajímavostí.