Co je to?
Odborný výraz, definice slova Lakros. Co znamená pojem Lakros z kategorie Sport?

Co je Lakros?

Co znamená pojem, definice termínu Lakros?

Lakros je starší druh sportu, který znovu získává na oblibě a stále se rozšiřuje a rozvíjí, takže se zařazuje mezi dynamické a moderní sporty. Pochází pravděpodobně ze Severní Ameriky a má mnoho variant.
Všem odvětvím lakrosu je společné to, že se hraje malým míčkem a speciální lakrosovou holí s kapsou na konci. Cílem je míček do této kapsy chytat, přemisťovat, nahrávat spoluhráčům, a nakonec dostat do branky soupeře. Tu chrání brankář.


Co je to Lakros? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Lakros. Co znamená pojem Lakros z kategorie Sport?

Omlouváme se za možné chyby v textech. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Lakros s vašimi známými a kamarády na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo Lakros se nachází v sekci sport

Klíčová slova: sport, definice, význam pojmu, lexikon, Lakros, slovo, formulace, synonymum, význam, popis, terminologie, terminus technicus, odborné názvosloví, vysvětlení, heslo, informace, sport, odborný výraz


Pojem Lakros je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Wikipedie píše o slovu Lakros?

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Lakros (také psáno lacrosse) je kolektivní sport pocházející od severoamerických indiánů. Dva týmy hrají na hřišti s lakrosovými holemi se síťkou (lakrosky), ve kterých hráči nosí míček, přihrávají si a snaží se jím trefit do branky druhého týmu.

Hledejte výraz Lakros v dalších zdrojích

Hledat výraz Lakros na Google.cz

Zkusit najít heslo Lakros ve Wikislovníku

Hledat slovo Lakros ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Lakros na Youtube

Zkusit najít pojem Lakros ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Lakros ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Lakros například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve fulltextu Yahoo.com, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Lakros? resp. jaký je význam slova Lakros? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Lakros, odpověď na dotaz co je to Lakros?. Víte např. kdo to je Pavel Dacjuk? Znáte a víte kdo je Josef Brož? Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie sport. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.