Co je to?

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Prohlášení o shodě

U některých výrobků se můžeme setkat s označením CE, tedy "zdravotně nezávadný". CE má stejný význam jako prohlášení o shodě, což je dokument, jímž výrobce zaručuje, že výrobek jím uváděný na trh je v souladu se všemi příslušnými nařízeními a předpisy dané země. Prohlášení o shodě je před uvedením výrobku na trh nezbytností.

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Prohlášení o shodě. Co znamená odborný pojem Prohlášení o shodě z kategorie Právo?

Neručíme za přesnost informací. Možnost chyb vyhrazena. Text vytvořen pro server Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Prohlášení o shodě můžete samozřejmě sdílet se známými na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu

Heslo Prohlášení o shodě je v sekci právo

Klíčová slova: informace, termín, slovník, co znamená, heslo, pojem, právo, význam, přesný výraz, význam pojmu, lexikon, definice pojmu, význam slova, slovo, terminologie, přesný význam, formulace, synonymum

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii právo, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Prohlášení o shodě hledejte v níže uvedených zdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Prohlášení o shodě ve Wikimedia Commons

Najít výraz Prohlášení o shodě ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít slovo Prohlášení o shodě ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít slovo Prohlášení o shodě ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Prohlášení o shodě ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Prohlášení o shodě na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Prohlášení o shodě například ve ruském vyhledávači Yandex, v Lingea slovnících, ve vyhledávači Seznam.cz, v Microsoft Bing nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr náhodných odborných termínů, pojmů a hesel

Teď už znáte odpověď na otázku co to je Prohlášení o shodě? resp. co je to Prohlášení o shodě? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prohlášení o shodě, odpověď na dotaz co je to Prohlášení o shodě?. Víte např. kdo to je Ilja Prachař? Znáte a víte kdo je Hana Holišová? Jednotlivá slova mohou mít vícero významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je právo. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících významy slov, popisy termínů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.