Co je to?

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Prohlášení o shodě

U některých výrobků se můžeme setkat s označením CE, tedy "zdravotně nezávadný". CE má stejný význam jako prohlášení o shodě, což je dokument, jímž výrobce zaručuje, že výrobek jím uváděný na trh je v souladu se všemi příslušnými nařízeními a předpisy dané země. Prohlášení o shodě je před uvedením výrobku na trh nezbytností.

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Prohlášení o shodě. Co znamená pojem Prohlášení o shodě z kategorie Právo?

Možnost chyb vyhrazena. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín Prohlášení o shodě? Potom se o definici podělte s kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu

Termín Prohlášení o shodě se nachází v kategorii Právo

Klíčová slova: termín, význam pojmu, Prohlášení o shodě, přesný význam, terminologie, informace, definice pojmu, heslo, wiki, terminus technicus, názvosloví, odborné názvosloví, pojem, co je to Prohlášení o shodě?, slovo, formulace, synonymum, Právo

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii Právo, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Prohlášení o shodě v následujících vyhledávačích

Vyhledat termín Prohlášení o shodě ve vyhledávači Qwant

Vyhledat heslo Prohlášení o shodě ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat pojem Prohlášení o shodě na Google.cz

Vyhledat výraz Prohlášení o shodě ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít heslo Prohlášení o shodě ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít výraz Prohlášení o shodě ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Prohlášení o shodě například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve videích na Youtube nebo v projektu slovnik.cz.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Tyto stránky vám umožnili zjistit co znamená Prohlášení o shodě? resp. jaká je definice slova Prohlášení o shodě? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prohlášení o shodě, odpověď na dotaz co je to Prohlášení o shodě?. Víte např. kdo to je Pragmatik? Znáte a víte kdo je Tomio Okamura? Nezapomeňte prosím, že každé heslo může mít víc definic v různých oborech lidské činnosti. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci Právo Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího popisy termínů, významy slov, definice odborných pojmů, zajímavosti, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.