Co je to?

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Prohlášení o shodě

U některých výrobků se můžeme setkat s označením CE, tedy "zdravotně nezávadný". CE má stejný význam jako prohlášení o shodě, což je dokument, jímž výrobce zaručuje, že výrobek jím uváděný na trh je v souladu se všemi příslušnými nařízeními a předpisy dané země. Prohlášení o shodě je před uvedením výrobku na trh nezbytností.

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Prohlášení o shodě. Co znamená pojem Prohlášení o shodě z kategorie Právo?

Informace uvedené na těchto stránkách jsou bez záruky. Text vytvořen pro server Superia.cz

Definici pojmu Prohlášení o shodě sdílejte se známými na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu

Heslo Prohlášení o shodě je v kategorii Právo

Klíčová slova: pojem, synonymum, informace, Právo, význam slova, popis, význam, terminologie, co je to Prohlášení o shodě?, odborné názvosloví, co znamená, formulace, heslo, názvosloví, termín, vysvětlení, přesný výraz, terminus technicus

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii Právo, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Prohlášení o shodě ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Prohlášení o shodě ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít výraz Prohlášení o shodě ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít pojem Prohlášení o shodě ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Prohlášení o shodě ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít slovo Prohlášení o shodě ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Prohlášení o shodě například ve Wikislovníku, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co to je Prohlášení o shodě? resp. co vlastně znamená slovo Prohlášení o shodě? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prohlášení o shodě, odpověď na dotaz co je to Prohlášení o shodě?. Víte např. kdo to je Jiří Běhounek? Znáte a víte kdo je Žurnalista? Nezapomeňte prosím, že každé heslo může mít víc definic podle toho o jaký obor se jedná. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je Právo. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících slovníková hesla, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů, popisy termínů s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.