Co je to?

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Prohlášení o shodě

U některých výrobků se můžeme setkat s označením CE, tedy "zdravotně nezávadný". CE má stejný význam jako prohlášení o shodě, což je dokument, jímž výrobce zaručuje, že výrobek jím uváděný na trh je v souladu se všemi příslušnými nařízeními a předpisy dané země. Prohlášení o shodě je před uvedením výrobku na trh nezbytností.

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Prohlášení o shodě. Co znamená pojem Prohlášení o shodě z kategorie Právo?

Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova Prohlášení o shodě? Pak se o tuto stránku podělte s vašimi kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii Právo

Klíčová slova: heslo, terminologie, pojem, informace, popis, termín, definice pojmu, význam pojmu, co to je, lexikon, co znamená, Právo, formulace, odborný výraz, přesný výraz, synonymum, Právo, přesný význam

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii Právo, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Prohlášení o shodě v následujících zdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Prohlášení o shodě ve Wikimedia Commons

Zkusit najít heslo Prohlášení o shodě ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Prohlášení o shodě ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat heslo Prohlášení o shodě ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat slovo Prohlášení o shodě ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat výraz Prohlášení o shodě ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Prohlášení o shodě například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Na stránce jste se mohli dozvědět: co je to Prohlášení o shodě? resp. co znamená slovo Prohlášení o shodě? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prohlášení o shodě, odpověď na dotaz co je to Prohlášení o shodě?. Víte např. kdo to je Tesař? Znáte a víte kdo je Žurnalista? Nezapomeňte prosím, že každé slovo může mít vícero významů podle různých oborů. Zkuste proto termín Prohlášení o shodě hledat i v jiných kategoriích (než Právo) U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na významy slov, definice odborných pojmů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.