Co je to?

Co je Prohlášení o shodě?

Co znamená pojem, definice termínu Prohlášení o shodě?

U některých výrobků se můžeme setkat s označením CE, tedy "zdravotně nezávadný". CE má stejný význam jako prohlášení o shodě, což je dokument, jímž výrobce zaručuje, že výrobek jím uváděný na trh je v souladu se všemi příslušnými nařízeními a předpisy dané země. Prohlášení o shodě je před uvedením výrobku na trh nezbytností.

Co je to Prohlášení o shodě? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Prohlášení o shodě. Co znamená slovo Prohlášení o shodě z kategorie Právo?

Texty mohou obsahovat chyby, nepřesnosti nebo překlepy. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku

Pojem Prohlášení o shodě patří do kategorie právo

Klíčová slova: co to je, pojem, terminus technicus, definice pojmu, wiki, odborné názvosloví, formulace, význam, synonymum, přesný výraz, co znamená, Prohlášení o shodě, právo, názvosloví, popis, informace, odborný výraz, slovo

Pojem Prohlášení o shodě je v kategorii právo, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Vyhledat slovo Prohlášení o shodě ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat videa s názvem Prohlášení o shodě na Youtube

Najít výraz Prohlášení o shodě ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít frázi Prohlášení o shodě ve vyhledávači Yahoo

Hledat heslo Prohlášení o shodě ve Wikislovníku

Zkusit najít Prohlášení o shodě na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Prohlášení o shodě například v Microsoft Bing, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikipedii nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je význam slova Prohlášení o shodě? resp. co to je Prohlášení o shodě? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prohlášení o shodě, odpověď na dotaz co je to Prohlášení o shodě?. Víte např. kdo to je Igor Chaun? Znáte a víte kdo je Antonín Dvořák? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Proto případně zapátrejte po pojmu Prohlášení o shodě i v jiných kategoriích (než právo). Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie právo, Právo, váhy, prohlášení o shodě, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, popisy termínů, zajímavosti, významy slov, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.