Co je to?
Odborný výraz, definice slova Kickbox. Co znamená slovo Kickbox z kategorie Sport?

Co je Kickbox?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Kickbox

Kickbox je název bojového sportu využívajícího různých technik pocházejících jak z východních, tak západních bojových umění. Zápasení v kickboxu probíhá vstoje, dostane – li se některý ze zápasníků na zem, dojde k přerušení zápasu a odpočítávání do doby, než zápasník vstane nebo se ukáže, že není v zápase schopen pokračovat.
Kickbox využívají lidé i k vylepšení kondice a psychického stavu. Pokud se kickbox provozuje jako plnokontaktní sport, je předepsané využití speciálních ochranných pomůcek. Kickbox má více variant, nejznámější jsou varianta americká a japonská.


Co je to Kickbox? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Kickbox. Co znamená slovo Kickbox z kategorie Sport?

Provozovatel neodpovídá za správnost, úplnost a aktuálnost tohoto obsahu. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Tento text (Kickbox) můžete sdílet s přáteli na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Heslo Kickbox patří do kategorie sport

Klíčová slova: Kickbox, co je to Kickbox?, terminologie, popis, význam pojmu, definice, pojem, formulace, názvosloví, termín, sport, wiki, odborné názvosloví, slovo, heslo, význam, lexikon, význam slova


Pojem Kickbox je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Kickbox? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Kickbox (kickboxing) (キックボクシング) je bojový sport, ve kterém se využívají jak techniky z východních bojových umění tak i techniky ze západních bojových umění. V kickboxu se zápasí ve stoji, zápasení na zemi je zakázané. Pokud jeden ze zápasníků spadne tak zápas je přerušen, do té doby než zápasník vstane, a je schopen pokračovat (do té doby je obvykle počítan).

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Zkusit najít pojem Kickbox ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít výraz Kickbox ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Kickbox ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz Kickbox ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Kickbox ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Kickbox ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Kickbox například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve videích na Youtube nebo v Google překladači.

Podívejte se také na tyto odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Teďka již bezesporu víte jaký je přesný význam slova Kickbox? resp. jaký je význam pojmu Kickbox? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kickbox, odpověď na dotaz co je to Kickbox?. Víte např. kdo to je Kalvinista? Znáte a víte kdo je Jarmila Kratochvílová? Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. v různých oborech lidské činnosti. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než sport. Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, významy slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.