Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Kickbox. Co znamená pojem Kickbox z kategorie Sport?

Co je Kickbox?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Kickbox?

Kickbox je název bojového sportu využívajícího různých technik pocházejících jak z východních, tak západních bojových umění. Zápasení v kickboxu probíhá vstoje, dostane – li se některý ze zápasníků na zem, dojde k přerušení zápasu a odpočítávání do doby, než zápasník vstane nebo se ukáže, že není v zápase schopen pokračovat.
Kickbox využívají lidé i k vylepšení kondice a psychického stavu. Pokud se kickbox provozuje jako plnokontaktní sport, je předepsané využití speciálních ochranných pomůcek. Kickbox má více variant, nejznámější jsou varianta americká a japonská.


Co je to Kickbox? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Kickbox. Co znamená pojem Kickbox z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Sdílejte text pojmu Kickbox s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Výraz Kickbox se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: definice pojmu, popis, Kickbox, slovo, co to je, informace, sport, slovník, sport, terminologie, odborné názvosloví, formulace, odborný výraz, co je to Kickbox?, termín, lexikon, wiki, vysvětlení


Pojem Kickbox je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Kickbox? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Tento níže umístěný text je převzat z internetové Wikipedie. Více zde. Licence CC-BY-SA.

Kickbox (kickboxing) (キックボクシング) je bojový sport, ve kterém se využívají jak techniky z východních bojových umění tak i techniky ze západních bojových umění. V kickboxu se zápasí ve stoji, zápasení na zemi je zakázané. Pokud jeden ze zápasníků spadne tak zápas je přerušen, do té doby než zápasník vstane, a je schopen pokračovat (do té doby je obvykle počítan).

Odkazy na jiné weby

Najít pojem Kickbox ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Kickbox ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat termín Kickbox na Google obrázcích

Vyhledat výraz Kickbox ve Wikizdrojích

Zkusit najít heslo Kickbox ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít slovo Kickbox ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Kickbox například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, ve fulltextu Google.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Teď už víte co znamená slovo Kickbox? resp. co označuje slovo Kickbox? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kickbox, odpověď na dotaz co je to Kickbox?. Víte např. kdo to je Pánbíčkář? Znáte a víte kdo je Jarmila Kratochvílová? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Zkuste proto hledat termín Kickbox hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, lední hokej, kickbox, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na slovníková hesla, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.