Co je to?
Odborný výraz, definice slova Indiánský běh. Co znamená pojem Indiánský běh z kategorie Sport?

Co je Indiánský běh?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Indiánský běh

Indiánský běh označuje pohyb, při kterém se střídá běh a chůze. Toto střídání může probíhat různě – intervaly jednotlivých technik je možno určit, nebo se střídají podle potřeby. Začínat se má s chůzí, aby se tělo prohřálo, poté se přechází na běh.
Běh je mírným klusem, který odpovídá možnostem běžce. Když už běžec nemůže běžet, přechází do režimu chůze. Tak si odpočine a po chvíli zase může běžet. Tímto způsobem lze poměrně rychle překonat i velké vzdálenosti.


Co je to Indiánský běh? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Indiánský běh. Co znamená pojem Indiánský běh z kategorie Sport?

Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Indiánský běh s vašimi známými a kamarády na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Výraz Indiánský běh se nachází v sekci sport

Klíčová slova: lexikon, popis, heslo, synonymum, termín, wiki, Indiánský běh, co je to Indiánský běh?, terminologie, slovo, co znamená, formulace, vysvětlení, sport, co to je, odborný výraz, význam, názvosloví


Pojem Indiánský běh je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co se můžete dočíst ve Wikipedii o termínu Indiánský běh?

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Indiánský běh je střídání běhu a chůze. Dokud daný jedinec nebo skupina mohou běžet, běží. Potom zpomalí do chůze, během které si odpočinou, aby mohli znovu běžet. Je možno také určit intervaly, střídat například minutu běhu a minutu chůze.

Další možné informační zdroje

Hledat frázi Indiánský běh ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Indiánský běh na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Indiánský běh ve Wikimedia Commons

Najít heslo Indiánský běh na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Indiánský běh ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz Indiánský běh ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Indiánský běh například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Na této webové stránce jste se dozvěděli jaká je definice termínu Indiánský běh? resp. co znamená slovo Indiánský běh? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Indiánský běh, odpověď na dotaz co je to Indiánský běh?. Víte např. kdo to je Martin Čermák? Znáte a víte kdo je Johny Machette? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. podle různých oborů. Radíme proto zkusit hledat pojem Indiánský běh v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, významy slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Vzpomenete si ještě na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po L nebo po Z?