Co je to?
Odborný výraz, definice slova Bouldering. Co znamená slovo Bouldering z kategorie Sport?

Co je Bouldering?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Bouldering

Bouldering je jeden z druhů sportovního lezení. Je ho možno provozovat na nižších skalách nebo blocích, lezec se při něm pohybuje pouze několik metrů nad zemí. Leze se bez lana, k vybavení patří pouze lezecké boty, podložka bránící zranění při pádu, kobereček pro očištění bot, popř. magnezium na ruce (ne však na pískovci, tam je zakázáno).
Pro bouldering nemusí mít lezec zkušenosti, je tedy vhodný i pro začátečníky.


Co je to Bouldering? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Bouldering. Co znamená slovo Bouldering z kategorie Sport?

Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Pojem Bouldering patří do kategorie sport

Klíčová slova: informace, synonymum, význam, vysvětlení, heslo, co to je, význam pojmu, popis, sport, wiki, formulace, co znamená, přesný význam, pojem, definice, sport, slovník, Bouldering


Pojem Bouldering je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Bouldering? Definice termínu, výrazu z Wikipedie

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

Bouldering je druh lezení provozovaný bez lana na malých skalních blocích nebo nízkých skalách několik metrů nad zemí. Název pochází z anglického slova boulder („balvan“). V současnosti získává velkou popularitu hlavně u začínajících lezců, mj. i díky své nenáročnosti na vybavení a zkušenosti.

Jiné informační zdroje o pojmu Bouldering

Zkusit najít frázi Bouldering na Google.cz

Vyhledat heslo Bouldering ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Bouldering ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat pojem Bouldering ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Bouldering na Youtube

Zkusit najít frázi Bouldering na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Bouldering například ve Wikizdrojích, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Právě nyní již víte jaký je význam slova Bouldering? resp. co přesně znamená slovo Bouldering? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bouldering, odpověď na dotaz co je to Bouldering?. Víte např. kdo to je Doug Sandom? Znáte a víte kdo je Renata Langmannová? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Radíme proto zkusit hledat pojem Bouldering v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, voleyball hra, bouldering, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, významy slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.