Co je to?
Definice výrazu, termínu Bootcamp. Co znamená odborný pojem Bootcamp z kategorie Sport?

Co je Bootcamp?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Bootcamp

Bootcamp je pojmenování intenzivního tréninkového programu, zaměřeného na kondici. Je populární jak u široké veřejnosti, tak u sportovců. Jeho základem je výcvikový program, který se využívá v přijímacích táborech americké armády. Je povinný pro všechny, kteří se chtějí zařadit k mariňákům. Jako kondiční cvičení pro veřejnost je však přizpůsobeno pro širší využití veřejností, aby umožnilo získat celkovou fyzickou kondici. Je snahou o změnu životního stylu a připojení k lidem, kteří vyznávají každodenní pohyb. Trénuje se v týmu a venku na čerstvém vzduchu.
Trenér sestavuje individuální tréninkové programy, aby se každý jedinec dostal na vrchol svých pohybových schopností. Proto se používají speciální cvičební pomůcky i individualizované metody tak, aby každý klient dosáhl vytčeného cíle. Střídá se zatížení jednotlivých tělesných partií, cvičení je pestré a intenzita jednotlivých cviků se neustále mění. Cvičení v týmu je motivací k vyššímu výkonu.


Co je to Bootcamp? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Bootcamp. Co znamená odborný pojem Bootcamp z kategorie Sport?

Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Napsáno redaktory Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Bootcamp se známými na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Termín Bootcamp je v kategorii sport

Klíčová slova: sport, termín, přesný význam, terminus technicus, Bootcamp, vysvětlení, definice, slovo, heslo, význam slova, informace, názvosloví, co znamená, co to je, odborný výraz, wiki, odborné názvosloví, definice pojmu


Pojem Bootcamp je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Bootcamp? Definice slova, termínu z projektu Wikipedia

Následující popis pojmu byl převzat ze stránek Wikipedia.cz, více se dozvíte zde. Licence CC-BY-SA.

Bootcamp je název pro intenzivní tréninkový program určený široké veřejnosti i sportovcům. Pro účastníky je fyzickou i psychickou výzvou. Dle tvrzení pořadatelů je bootcamp jedním z nejefektivnějších kondičních programů na světě.
Cvičení je mírnější formou tréninkových programů americké armády; jeho hlavní odlišnost spočívá v tom, že cvičení probíhá vždy venku, bez ohledu na počasí. Organizátoři uvádějí jako velkou přednost bootcampu "nakopnutí" člověka k aktivitě. Podle psychologů je ale pro každodenní cvičení třeba vnitřní motivace, kterou dril dodat nemůže.

Hledejte výraz Bootcamp v dalších zdrojích

Najít slovo Bootcamp ve vyhledávači Yahoo

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Bootcamp ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Bootcamp na Youtube

Vyhledat termín Bootcamp na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Bootcamp ve Wikimedia Commons

Najít slovo Bootcamp ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Bootcamp například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikizdrojích, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Víte, co znamenají tato slova, odborné termíny a pojmy?

Na této webové stránce jste se dozvěděli jaká je definice slova Bootcamp? resp. co znamená slovo Bootcamp? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bootcamp, odpověď na dotaz co je to Bootcamp?. Víte např. kdo to je Honorární konzul? Znáte a víte kdo je Zombie? Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledání odborného pojmu Bootcamp i v jiné kategorii než je sekce sport. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Ty lze dále používat při splnění licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basketbalista, bootcamp, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících popisy termínů, slovníková hesla, zajímavosti, významy slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na plochu tabletu, počítače nebo chytrého telefonu. Na výběr máte z mnoha pěkných tapet - např. západu slunce nebo populární vodopád s duhou.