Co je to?
Výraz, termín, definice slova Airsoft. Co znamená odborný pojem Airsoft z kategorie Sport?

Co je Airsoft?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Airsoft

Vojenské sporty se těší celkem slušné oblibě a mezi známější patří airsoft. Ten je velice podobný paintballu, ale namísto barevných patron se používají malé plastovo-keramické kuličky.
Původ airsoftu můžeme najít v osmdesátých letech minulého století ve východní Asii. Dodnes patří airsoft v některých asijských státech mezi oblíbené formy zábavy.
Hra je založena na cti hráčů a jakmile je někdo trefen, musí to přiznat a odejít mimo aktivní bitevní pole, kde se čeká do konce hry. Aby hra skončila, musí se dokončit předem stanovený cíl.


Co je to Airsoft? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Airsoft. Co znamená odborný pojem Airsoft z kategorie Sport?

Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Definici slova Airsoft můžete sdílet s přáteli a kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Termín Airsoft je v kategorii sport

Klíčová slova: terminus technicus, slovník, formulace, informace, sport, význam, vysvětlení, co znamená, definice, význam pojmu, přesný výraz, pojem, slovo, význam slova, přesný význam, termín, heslo, názvosloví


Pojem Airsoft je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co se píše ve Wikipedii o pojmu Airsoft?

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Airsoft je moderní druh sportu, ve kterém po sobě hráči střílejí malými lehkými plastovými kuličkami se stlačeným vzduchem poháněných zbraní, které svým vzhledem zpravidla napodobují zbraně reálné. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního (např. speedsoft) po napodobování reálných policejních nebo vojenských jednotek při použití autentické výstroje a výcviku.

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít výraz Airsoft ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat pojem Airsoft ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít pojem Airsoft ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Airsoft ve Wikislovníku

Hledat výraz Airsoft na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Airsoft ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Airsoft například v Google obrázcích, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, ve Wikizdrojích nebo v Lingea slovnících.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Nyní už nejspíš víte co znamená Airsoft? resp. jaký je přesný význam slova Airsoft? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Airsoft, odpověď na dotaz co je to Airsoft?. Víte např. kdo to je Jan Hus? Znáte a víte kdo je Katolík? Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. podle toho o jaký obor se jedná. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než sport. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, popisy termínů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, významy slov s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.