Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Airsoft. Co znamená pojem Airsoft z kategorie Sport?

Co je Airsoft?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Airsoft

Vojenské sporty se těší celkem slušné oblibě a mezi známější patří airsoft. Ten je velice podobný paintballu, ale namísto barevných patron se používají malé plastovo-keramické kuličky.
Původ airsoftu můžeme najít v osmdesátých letech minulého století ve východní Asii. Dodnes patří airsoft v některých asijských státech mezi oblíbené formy zábavy.
Hra je založena na cti hráčů a jakmile je někdo trefen, musí to přiznat a odejít mimo aktivní bitevní pole, kde se čeká do konce hry. Aby hra skončila, musí se dokončit předem stanovený cíl.


Co je to Airsoft? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Airsoft. Co znamená pojem Airsoft z kategorie Sport?

Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Sdílejte text pojmu Airsoft s vašimi kamarády, známými a přáteli na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Airsoft se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: definice pojmu, odborné názvosloví, co je to Airsoft?, pojem, vysvětlení, heslo, Airsoft, slovník, co to je, wiki, lexikon, sport, informace, odborný výraz, sport, formulace, význam slova, význam


Pojem Airsoft je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Airsoft? Definice termínu, výrazu z Wikipedie

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Airsoft je moderní druh sportu, ve kterém po sobě hráči střílejí malými lehkými plastovými kuličkami se stlačeným vzduchem poháněných zbraní, které svým vzhledem zpravidla napodobují zbraně reálné. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního (např. speedsoft) po napodobování reálných policejních nebo vojenských jednotek při použití autentické výstroje a výcviku.

Odkazy na jiné weby

Zkusit najít frázi Airsoft ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít frázi Airsoft ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Airsoft na Google.cz

Hledat videa s názvem Airsoft na Youtube

Zkusit najít slovo Airsoft na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Airsoft ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Airsoft například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku jaký je význam slova Airsoft? resp. jaká je definice slova Airsoft? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Airsoft, odpověď na dotaz co je to Airsoft?. Víte např. kdo to je Petr Fiala? Znáte a víte kdo je Katolík? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basketbalista hra, airsoft, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na definice odborných pojmů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.