Co je to?
Odborný výraz, definice slova Alpinning. Co znamená slovo Alpinning z kategorie Sport?

Co je Alpinning?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Alpinning

Alpinning je tréninkový program vycházející z chůze jako nejpřirozenějšího pohybu. Proto je alpinning vhodný pro širokou veřejnost, bez omezení věkem nebo fyzickou zdatností. Jedná se o skupinové cvičení.
Při alpinningu se cvičí za motivující hudby na mechanickém pásu. Celé cvičení vede instruktor. Při chůzi nebo běhu na pásu dochází k úpravě krevního tlaku a spalují se tuky. Dochází i ke zvýšení aerobní kapacity. Alpinning je novinkou ve fitness centrech a může se mu věnovat opravdu každý.


Co je to Alpinning? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Alpinning. Co znamená slovo Alpinning z kategorie Sport?

Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Alpinning s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Výraz Alpinning patří do kategorie sport

Klíčová slova: význam slova, vysvětlení, definice pojmu, definice, lexikon, formulace, význam pojmu, heslo, slovo, Alpinning, názvosloví, terminus technicus, slovník, co to je, význam, terminologie, pojem, sport


Pojem Alpinning je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít pojem Alpinning na Google.cz

Hledat videa s názvem Alpinning na Youtube

Zkusit najít výraz Alpinning ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat výraz Alpinning ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Alpinning ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Alpinning ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Alpinning například v Microsoft Bing, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v evropském vyhledávači Qwant nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Z předchozího textu jste se dozvěděli co znamená slovo Alpinning? resp. co znamená výraz Alpinning? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Alpinning, odpověď na dotaz co je to Alpinning?. Víte např. kdo to je Sekundář? Znáte a víte kdo je Ignorant? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Radíme vám proto hledat slovo Alpinning i v jiné části webu než je kategorie sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, fotbalový míč, alpinning, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje známé i neznámé pojmy, významy slov, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, definice odborných pojmů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.