Co je to?
Odborný výraz, definice slova Curling. Co znamená slovo Curling z kategorie Sport?

Co je Curling?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Curling

Curling je zimní sport provozovaný na ledě a olympijská disciplína. Hrají proti sobě dva čtyřčlenné týmy, jejichž úkolem je dopravit zaoblené kameny o váze cca 20 kg do vyznačeného kruhu. K pohybu kamenů slouží rychlé metení ledu koštětem. Hráči musí mít protiskluzovou obuv. Počátky curlingu sahají do západní Evropy, vznikl asi v 16. století ve Skotsku.


Co je to Curling? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Curling. Co znamená slovo Curling z kategorie Sport?

Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Text sestavily autoři (redaktoři a redaktorky) pro Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Curling s jinými lidmi prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Výraz Curling patří do kategorie sport

Klíčová slova: terminus technicus, synonymum, sport, heslo, přesný výraz, Curling, význam pojmu, lexikon, definice pojmu, odborný výraz, popis, termín, slovník, co znamená, informace, význam, sport, vysvětlení


Pojem Curling je v kategorii sport, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Curling dozvíte následující

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Curling je týmový sport, ve kterém se hráči snaží dopravit po ledu své kameny co nejpřesněji do vyznačeného prostoru.

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít termín Curling na Google.cz

Hledat výraz Curling ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Curling ve Wikimedia Commons

Najít heslo Curling ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Curling ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Curling ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Curling například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google překladači, ve Wikislovníku, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Nyní už nejspíš víte jaká je definice termínu Curling? resp. jaký je přesný význam slova Curling? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Curling, odpověď na dotaz co je to Curling?. Víte např. kdo to je Prognostik? Znáte a víte kdo je Gigi Hadid? Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport). Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, baseball sport, curling, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, významy slov, popisy termínů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Oblíbenou dovolenkovou destinací Čechů je Egypt. Na těchto webových stránkách se o něm dozvíte mnoho zajímavého.