Co je to?
Definice výrazu Sociální bydlení. Co znamená odborný pojem Sociální bydlení z kategorie Politika?

Co je Sociální bydlení?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Sociální bydlení?

Sociální bydlení je označení pro byt, v němž bydlí jedinci či rodiny, kteří si z finančních důvodů (nízký příjem) nemohou dovolit platit vlastní bydlení nebo pronájem. Na sociální bydlení přispívá přes různé instituce stát nebo neziskové organizace. Typickými uživateli sociálního bydlení jsou např. nemajetné matky samoživitelky, osoby s postižením apod. Podmínky pro poskytování sociálního bydlení a míra podpory se v jednotlivých zemích EU liší a závisí na zákonech dané země.


Co je to Sociální bydlení? Význam slova, termín, Definice výrazu Sociální bydlení. Co znamená odborný pojem Sociální bydlení z kategorie Politika?

Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Napsáno redaktory Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Sociální bydlení můžete samozřejmě sdílet s ostatními na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Výraz Sociální bydlení je v sekci politika

Klíčová slova: terminologie, odborný výraz, vysvětlení, přesný výraz, význam, popis, přesný význam, význam pojmu, co to je, wiki, význam slova, co je to Sociální bydlení?, odborné názvosloví, termín, slovo, terminus technicus, slovník, informace


Pojem Sociální bydlení je v kategorii politika, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Sociální bydlení dozvíte následující

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Sociální bydlení je forma pomoci domácnostem, které si nedokáží zajistit bydlení svépomocí.
V České republice se na zákon o sociálním bydlení dlouho čekalo. Koncepce zákona o sociálním bydlení byla schválena vládou 12. října 2015, samotný zákon pak vládou prošel 8. března 2017, ale Poslanecká sněmovna ho ve svém volebním období nestihla projednat.

Hledejte pojem Sociální bydlení v následujících vyhledávačích

Vyhledat pojem Sociální bydlení ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat heslo Sociální bydlení ve vyhledávači Qwant

Vyhledat pojem Sociální bydlení ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat termín Sociální bydlení ve Wikislovníku

Zkusit najít termín Sociální bydlení ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít pojem Sociální bydlení ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Sociální bydlení například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikizdrojích, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr odborných termínů, pojmů a hesel

Nyní již víte jaká je definice termínu Sociální bydlení? resp. jaká je definice termínu Sociální bydlení? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Sociální bydlení, odpověď na dotaz co je to Sociální bydlení?. Víte např. kdo to je Zdeněk Svěrák? Znáte a víte kdo je Heath Ledger? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. podle různých oborů. Můžete se proto pokusit najít heslo Sociální bydlení i v jiné sekci než v politika. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na popisy termínů, významy slov, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na plochu tabletu, počítače nebo chytrého telefonu. Na výběr máte z mnoha pěkných tapet - např. západu slunce nebo populární vodopád s duhou.