Co je to?
Definice odborného termínu, slova Manifest. Co znamená pojem Manifest z kategorie Politika?

Co je Manifest?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Manifest?

Manifest je projev písemného nebo ústního charakteru, je veřejný a slavnostní. Vyjadřuje se jím nějaké programové prohlášení.
K nejznámějším manifestům patří Manifest Komunistické strany autorů Karla Marxe a Bedřicha Engelse, ve kterém byl představen program Svazu komunistů. V kulturní oblasti je známý například Manifest české moderny, který formuloval názory a požadavky mladých umělců.


Co je to Manifest? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Manifest. Co znamená pojem Manifest z kategorie Politika?

Omlouváme se, ale nezaručujeme úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Text napsán pro Superia.cz

Budeme rádi, pokud budete definici slova Manifest sdílet s kolegy na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Výraz Manifest patří do sekce politika

Klíčová slova: pojem, formulace, Manifest, co je to Manifest?, slovo, slovník, vysvětlení, přesný význam, odborný výraz, názvosloví, wiki, co to je, lexikon, význam slova, co znamená, popis, politika, synonymum


Pojem Manifest je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co označuje termín Manifest? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Následující text definice byl převzat ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Manifest (z lat. manifestus = zjevný) je veřejné slavnostní nebo programové prohlášení, významný ústní nebo písemný projev.

Více informací o slovu Manifest doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat videa s názvem Manifest na Youtube

Vyhledat heslo Manifest ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat výraz Manifest ve Wikizdrojích

Zkusit najít slovo Manifest ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Manifest ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Manifest ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Manifest například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve vyhledávači Seznam.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Tyto stránky vám umožnili zjistit co znamená slovo Manifest? resp. co znamená Manifest? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Manifest, odpověď na dotaz co je to Manifest?. Víte např. kdo to je Svatý Vít? Znáte a víte kdo je Zdeněk Neubauer? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v politika. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, volnost, manifest, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na popisy termínů, zajímavosti, slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.