Co je to?
Definice odborného termínu, slova H.E.A.T.. Co znamená pojem H.E.A.T. z kategorie Sport?

Co je H.E.A.T.?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu H.E.A.T.

H.E.A.T. neboli High Energy Aerobic Training je speciální program cvičení, které zaručuje velký energetický výdaj. Cvičí se na mechanických chodících pásech, program vede instruktor. Jedná se o nový fitness program, který vychází z chůze jako přirozeného lidského pohybu. Cvičící si určí svůj vlastní osobní cíl, kterého chce dosáhnout pomocí toho aerobního cvičení.
H.E.A.T. mohou provozovat lidé v každém věku. Díky H.E.A.T. programu lze vylepšit celkovou kondici, zredukovat hmotnost, může být použit pro vytrvalostní trénink i v profesionálním sportu.


Co je to H.E.A.T.? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova H.E.A.T.. Co znamená pojem H.E.A.T. z kategorie Sport?

Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Zaujala vás definice pojmu H.E.A.T.? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Heslo H.E.A.T. patří do sekce sport

Klíčová slova: definice pojmu, co to je, co znamená, pojem, slovo, odborné názvosloví, přesný výraz, definice, wiki, co je to H.E.A.T.?, význam pojmu, lexikon, popis, heslo, odborný výraz, H.E.A.T., terminus technicus, slovník


Pojem H.E.A.T. je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Hledat heslo H.E.A.T. ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít pojem H.E.A.T. na Google.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo H.E.A.T. ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem H.E.A.T. ve Wikimedia Commons

Hledat termín H.E.A.T. ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat slovo H.E.A.T. ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo H.E.A.T. například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve videích na Youtube, v Google obrázcích nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co to je H.E.A.T.? resp. co se přesně ukrývá za slovem H.E.A.T.? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu H.E.A.T., odpověď na dotaz co je to H.E.A.T.?. Víte např. kdo to je Richard Kybic? Znáte a víte kdo je Monika Absolonová? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Proto případně zapátrejte po pojmu H.E.A.T. i v jiných kategoriích (než sport). U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basketbalista, h.E.A.T., ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Blízký východ je dnes hodně horká a diskutovaná oblast. Víte však, které země do této oblasti patří? Poznali byste jejich vlajky? Navštivte náš spřátelený web, který obsahuje nejenom vlajky zemí blízkého východu.