Co je to?
Odborný výraz, definice slova Čapí hnízdo. Co znamená slovo Čapí hnízdo z kategorie Politika?

Co je Čapí hnízdo?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Čapí hnízdo?

Čapí hnízdo je nový politický pojem. Jedná se o areál poblíž Prahy, kde lze provozovat především letní sporty. Volný čas zde mohou trávit i celé rodiny. Je zde zajištěna i průvodcovská služba, kterou provádí Ekocentrum Čapí hnízdo.
V nabídce jsou například výlety, vyjížďky na koních, golf, cyklistika, rybaření, fitness. Areálem vede i naučná stezka. Politici často kritizují nákladnost a podnikání areálu v souvislosti s Andrejem Babišem.


Co je to Čapí hnízdo? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Čapí hnízdo. Co znamená slovo Čapí hnízdo z kategorie Politika?

Texty mohou obsahovat chyby. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Čapí hnízdo s jinými lidmi na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Čapí hnízdo patří do kategorie politika

Klíčová slova: význam pojmu, Čapí hnízdo, názvosloví, co je to Čapí hnízdo?, odborný výraz, přesný výraz, co znamená, přesný význam, definice, význam slova, slovník, odborné názvosloví, definice pojmu, co to je, synonymum, lexikon, popis, pojem


Pojem Čapí hnízdo je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Čapí hnízdo píše následující

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Čapí hnízdo je rekreační a konferenční areál, nacházející se na území obce Olbramovice ve Středočeském kraji, přesněji asi 1,5 km severozápadně od centra této obce, v místní části Dvůr Semtín, katastrální území Tomice u Votic, na okraji přírodního parku Džbány-Žebrák v jeho západní části. Areál staveb, určený k rekreačním a odpočinkovým účelům pro jednotlivce i rodiny, vlastnil podle zdrojů po určitou dobu prostřednictvím firmy SynBiol politik a podnikatel Andrej Babiš. Později převedl celou nemovitost na své příbuzné.

Jiné zdroje informací o pojmu Čapí hnízdo

Hledat frázi Čapí hnízdo ve Wikizdrojích

Vyhledat výraz Čapí hnízdo ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Čapí hnízdo ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat heslo Čapí hnízdo ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Čapí hnízdo ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat slovo Čapí hnízdo ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Čapí hnízdo například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, v metavyhledávači Info.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Na stránce jste se mohli dozvědět: jaký je význam slova Čapí hnízdo? resp. co je to Čapí hnízdo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Čapí hnízdo, odpověď na dotaz co je to Čapí hnízdo?. Víte např. kdo to je Ješita? Znáte a víte kdo je Švenkr? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Čapí hnízdo v jiné sekci než politika. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, Senát, Čapí hnízdo, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, významy slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.