Co je to?
Definice výrazu, termínu Thriller. Co znamená odborný pojem Thriller z kategorie Kultura?

Co je Thriller?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Thriller?

Thriller Je pojmenování literárního, filmového nebo televizního žánru, jehož cílem je diváka silně zaujmout, vzrušit, vyvolávat v něm silné pocity a udržovat ho v napětí. Má mnoho společných znaků s hororem nebo detektivkou, má však mít reálný základ a nevzbuzovat strach a hrůzu. Pro thriller je typický rychlý postup děje, akce a boj hrdinů proti záporným postavám.
Thrillery mají své hrdiny, většinou muže, ale stále přibývá i ženských hlavních postav. Děj se většinou odehrává v méně typickém nebo exotickém prostředí.

Co je to Thriller? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Thriller. Co znamená odborný pojem Thriller z kategorie Kultura?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Text napsán pro Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Thriller se známými na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Výraz Thriller je v kategorii kultura

Klíčová slova: vysvětlení, termín, terminus technicus, definice, Thriller, kultura, wiki, význam, pojem, definice pojmu, přesný význam, slovník, popis, formulace, co znamená, terminologie, heslo, přesný výraz


Pojem Thriller je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Thriller dozvíte následující

Následující text definice byl převzat ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Thriller (z angl. thrill: otřást, vzrušit) je žánr filmu, knihy nebo televizního seriálu, který má u čtenáře nebo diváka vyvolat silné napětí a emoce. Thriller je žánr blízký hororu, s nímž často splývá.

Další zdroje informací o slovu Thriller

Hledat termín Thriller ve Wikislovníku

Zkusit najít termín Thriller ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít pojem Thriller ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat pojem Thriller ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat pojem Thriller na Google.cz

Hledat videa s názvem Thriller na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Thriller například ve ruském vyhledávači Yandex, v projektu slovnik.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v evropském vyhledávači Qwant nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Teďka již bezesporu víte co znamená slovo Thriller? resp. jaký je význam pojmu Thriller? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Thriller, odpověď na dotaz co je to Thriller?. Víte např. kdo to je Nozofil? Znáte a víte kdo je Trader? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Radíme vám proto hledat slovo Thriller i v jiné části webu než je kategorie kultura. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, galerie, thriller, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na zajímavosti, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, významy slov, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?