Co je to?
Výraz, termín, definice slova Post Bellum. Co znamená odborný pojem Post Bellum z kategorie Kultura?

Co je Post Bellum?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Post Bellum

Post Bellum je pojem z oblasti kultury. Jedná se o název neziskové organizace, která vznikla v roce 2001 a jejím cílem je vyhledávání pamětníků nejvýznamnějších okamžiků 20. století a nahrávání jejich vzpomínek. Zakladateli organizace jsou někteří čeští historici a novináři, kteří se setkali na pietních akcích a došli k názoru, že příběhy pamětníků by měly být vyprávěny, zaznamenávány a šířeny.
Výsledkem práce organizace Post Bellum je soubor vzpomínek různých osobností, jejich deníky, fotografie a další předmětů, nazvaný Paměť národa.

Co je to Post Bellum? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Post Bellum. Co znamená odborný pojem Post Bellum z kategorie Kultura?

Neručíme za pravdivost uvedených informací. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Post Bellum? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Heslo Post Bellum je v kategorii kultura

Klíčová slova: co je to Post Bellum?, slovo, kultura, vysvětlení, přesný význam, heslo, odborný výraz, definice, názvosloví, co to je, pojem, lexikon, co znamená, termín, slovník, informace, význam slova, odborné názvosloví


Pojem Post Bellum je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Post Bellum? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující text definice pojmu byl převzat z projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Post Bellum je obecně prospěšná společnost (o. p. s.), která se zabývá zaznamenáváním a archivací vzpomínek pamětníků významných historických událostí. Z těchto materiálů připravuje výstavy a spolupracuje s nejrůznějšími médii (rozhlas, televize, noviny, internet) na výrobě dokumentárních pořadů. Základem jeho činnosti je uchování nasbíraného zvukového, obrazového a textového materiálu a jeho prezentace široké veřejnosti.

Více informací o slovu Post Bellum doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Vyhledat pojem Post Bellum ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Post Bellum ve Wikizdrojích

Najít heslo Post Bellum ve vyhledávači Yandex

Vyhledat výraz Post Bellum ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít Post Bellum ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Post Bellum ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Post Bellum například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v metavyhledávači Info.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Teďka již bezesporu víte co to je Post Bellum? resp. jaký je význam pojmu Post Bellum? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Post Bellum, odpověď na dotaz co je to Post Bellum?. Víte např. kdo to je Alexandr Alexandrovič Blok? Znáte a víte kdo je Lukáš Wagenknecht? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Pokuste se najít termín Post Bellum i v jiné kategorii než v kultura. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, klapka, post Bellum, ilustrační obrázek

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, slovníková hesla, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Osvěžte si plochu vaše počítače tím, že na ni umístíte nějakou pěknou tapetu. Vyberte si z mnoha kategorií o květin až po tapety aut.