Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Hipster. Co znamená pojem Hipster z kategorie Kultura?

Co je Hipster?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Hipster

Termín "hipster" označuje současnou městskou subkulturu teenagerů i mladých mužů do třiceti let. Hipsteři patří ke střední třídě, je pro ně typický příklon k nezávislé hudbě, vlastním stylům oblékání, liberálními postoji, pokrokovými politickými názory a alternativními způsoby života. Jsou spojeni se stylem hudby zvaným indie. Pojem hipster pochází ze 40. let, ale o hipsterech dnes mluvíme zejména v kontextu doby od 90. let minulého století.

Co je to Hipster? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Hipster. Co znamená pojem Hipster z kategorie Kultura?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Zde Uvedený text byl zhotoven redaktory pro projekt Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Heslo Hipster se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: heslo, wiki, kultura, Hipster, slovo, vysvětlení, co to je, význam, odborné názvosloví, kultura, přesný výraz, terminus technicus, slovník, pojem, informace, definice, synonymum, definice pojmu


Pojem Hipster je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Hipster? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Níže uvedená citace (text) je převzat z online projektu Wikipedie. Licence CC-BY-SA.

Hipster je termín označující příslušníka společenské subkultury. Jedná se o osobu ve věkovém rozpětí dvacátníků a třicátníků, která si zakládá na tom, že je nezávislá v myšlení, odívání i případné tvorbě. Často přejímá nejnovější trendy v hudbě, módě i dalších kulturních aspektech. Díky tomu je tato subkultura názorově i vzhledově konzistentní.

Další zdroje informací

Najít termín Hipster na Google obrázcích

Hledat frázi Hipster ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít pojem Hipster ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít termín Hipster na Google.cz

Vyhledat heslo Hipster ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Hipster na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Hipster například ve fulltextu Yahoo.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Microsoft Bing, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Právě jste zjistili jaký je přesný význam slova Hipster? resp. co přesně označuje termín Hipster? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Hipster, odpověď na dotaz co je to Hipster?. Víte např. kdo to je Jaroslav Soukup? Znáte a víte kdo je Ježíš Kristus? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je kultura. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, filmová klapka, hipster, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, významy slov, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Víte, kdo to byl Konšel, kdo byla Xantipa nebo kdo byl Casanova? Tyto a další historické osobnosti nebo profese naleznete právě zde.