Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Emo. Co znamená pojem Emo z kategorie Kultura?

Co je Emo?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Emo

Pojem "emo" je zkratkou z anglického výrazu "emotions" a jedná se o název jedné z mnoha současných subkultur. Vyznavači stylu emo jsou především teenageři. Jejich "poznávacím znamením" je punkově zaměřená móda a punk rockový hudební styl emo. Příznivci emo se zaměřují na své vnitřní prožitky, ponurou romantiku, často působí přecitlivěle, deprimovaně; mohou pociťovat značnou náklonnost ke všemu, co souvisí se smrtí a někteří holdují sebepoškozování. U široké veřejnosti se stylu emo nedostává příliš velkého porozumění a někdy bývá i karikován.

Co je to Emo? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Emo. Co znamená pojem Emo z kategorie Kultura?

Přes veškeré přiměřené úsilí tomu, aby informace na těchto stránkách byly správné, jejich přesnost nelze stoprocetně zaručit. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Emo se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: definice pojmu, Emo, kultura, co znamená, přesný výraz, informace, pojem, význam, odborný výraz, heslo, formulace, přesný význam, wiki, terminologie, slovo, definice, slovník, význam slova


Pojem Emo je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Emo? Výraz, definice slova z Wikipedie

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

EMO (z anglického „emotions“) je americký slangový výraz označující subkulturu, která je definována módou a emo hudebním stylem (metalcore, screamo, emo), teenagerskou přecitlivělostí a touhou po romantice.

Další informační zdroje

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Emo ve Wikimedia Commons

Najít heslo Emo ve Wikislovníku

Hledat frázi Emo ve Wikizdrojích

Hledat pojem Emo ve vyhledávači Yandex

Najít pojem Emo ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo Emo ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Emo například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, ve vyhledávači Seznam.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Z předchozího textu jste se dozvěděli jaký je význam slova Emo? resp. co znamená výraz Emo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Emo, odpověď na dotaz co je to Emo?. Víte např. kdo to je Marián Labuda? Znáte a víte kdo je Světlonoš? Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledat odborný výraz Emo i v jiné sekci než je kategorie kultura. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, moderní galerie, emo, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na slovníková hesla, definice odborných pojmů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, významy slov s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.