Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Emo. Co znamená pojem Emo z kategorie Kultura?

Co je Emo?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Emo

Pojem "emo" je zkratkou z anglického výrazu "emotions" a jedná se o název jedné z mnoha současných subkultur. Vyznavači stylu emo jsou především teenageři. Jejich "poznávacím znamením" je punkově zaměřená móda a punk rockový hudební styl emo. Příznivci emo se zaměřují na své vnitřní prožitky, ponurou romantiku, často působí přecitlivěle, deprimovaně; mohou pociťovat značnou náklonnost ke všemu, co souvisí se smrtí a někteří holdují sebepoškozování. U široké veřejnosti se stylu emo nedostává příliš velkého porozumění a někdy bývá i karikován.

Co je to Emo? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Emo. Co znamená pojem Emo z kategorie Kultura?

Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Sepsáno redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Emo s vašimi kamarády, známými a přáteli na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Výraz Emo se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: kultura, přesný význam, synonymum, význam, lexikon, názvosloví, terminologie, Emo, co znamená, pojem, význam pojmu, slovník, přesný výraz, heslo, informace, definice, wiki, odborný výraz


Pojem Emo je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co se můžete dočíst ve Wikipedii o termínu Emo?

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

EMO (z anglického „emotions“) je americký slangový výraz označující subkulturu, která je definována módou a emo hudebním stylem (metalcore, screamo, emo), teenagerskou přecitlivělostí a touhou po romantice.

Další zdroje informací o slovu Emo

Hledat výraz Emo ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Emo ve vyhledávači Yahoo

Najít výraz Emo ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Emo ve Wikislovníku

Hledat pojem Emo na Google.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Emo ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Emo například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Microsoft Bing, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Náhodná hesla, významy slov, odborných termíny, výrazy a pojmy

Teďka už zajisté víte jaká je definice termínu Emo? resp. co vlastně znamená slovo Emo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Emo, odpověď na dotaz co je to Emo?. Víte např. kdo to je Šotek? Znáte a víte kdo je Světlonoš? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. podle různých oborů. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než kultura). Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na známé i neznámé pojmy, popisy termínů, významy slov, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.