Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Valorizace. Co znamená pojem Valorizace z kategorie Ekonomie?

Co je Valorizace?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Valorizace?

Valorizace je zhodnocování, zvyšování hodnoty. Označuje kompenzaci dopadu inflace především na nejrůznější druhy dávek a důchodů, popřípadě platů. Valorizace se používá při poklesu kupní síly měny.
V poměru k tomuto poklesu se dotčené dávky a důchody zvyšují na základě rozhodnutí veřejných orgánů, např. vlády. Valorizace nemusí být pravidelná, záleží na finanční situaci a rozhodnutí poskytovatele. Valorizace může být upravena i různými smlouvami.


Co je to Valorizace? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Valorizace. Co znamená pojem Valorizace z kategorie Ekonomie?

Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pojem Valorizace se nachází v kategorii ekonomie

Klíčová slova: co znamená, popis, terminus technicus, Valorizace, odborný výraz, přesný význam, vysvětlení, co to je, heslo, definice pojmu, definice, ekonomie, pojem, co je to Valorizace?, terminologie, význam pojmu, odborné názvosloví, slovník


Pojem Valorizace je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Zkusit najít termín Valorizace ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat heslo Valorizace ve Wikislovníku

Najít termín Valorizace na Google.cz

Hledat videa s názvem Valorizace na Youtube

Zkusit najít termín Valorizace ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít Valorizace ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Valorizace například v Microsoft Bing, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co je to Valorizace? resp. co se přesně ukrývá za slovem Valorizace? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Valorizace, odpověď na dotaz co je to Valorizace?. Víte např. kdo to je David Prachař? Znáte a víte kdo je Martin Veselovský? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. v závislosti na oboru a kontextu. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je ekonomie. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, významy slov, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Vzpomenete si ještě na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po L nebo po Z?