Co je to?
Odborný výraz, definice slova Kombinované úročení. Co znamená slovo Kombinované úročení z kategorie Ekonomie?

Co je Kombinované úročení?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Kombinované úročení?

Kombinované úročení je termín z finanční oblasti. Jedná se o takové úročení, kdy se úrokovací doba skládá z více celých úrokovacích období a k nim se připočítá ještě další část úrokovacího období buď na začátku či na konci úrokovací doby.
Kombinuje se zde jednoduché a složené úročení, protože je potřeba začít jednoduchým úročením ke spočítání částky, a pak se pokračuje úročením složeným.


Co je to Kombinované úročení? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Kombinované úročení. Co znamená slovo Kombinované úročení z kategorie Ekonomie?

Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Kombinované úročení patří do kategorie ekonomie

Klíčová slova: odborné názvosloví, wiki, pojem, synonymum, co je to Kombinované úročení?, ekonomie, lexikon, definice pojmu, definice, názvosloví, termín, význam slova, slovník, terminologie, informace, popis, význam pojmu, co znamená


Pojem Kombinované úročení je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Kombinované úročení?

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

Kombinované úročení se používá v případech, kdy úrokovací dobu t tvoří několik celých úrokovacích období a ještě část úrokovacího období na začátku nebo na konci úrokovací doby. Pokud je doba úročení celé číslo, jedná se o složené úročení.

Pro další informace o termínu Kombinované úročení zkuste tyto odkazy

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kombinované úročení ve Wikimedia Commons

Zkusit najít termín Kombinované úročení ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Kombinované úročení ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít pojem Kombinované úročení na Google obrázcích

Zkusit najít slovo Kombinované úročení ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat výraz Kombinované úročení ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kombinované úročení například ve Wikizdrojích, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Teďka už zajisté víte jaký je význam slova Kombinované úročení? resp. co vlastně znamená slovo Kombinované úročení? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kombinované úročení, odpověď na dotaz co je to Kombinované úročení?. Víte např. kdo to je Jeffrey Dahmer? Znáte a víte kdo je Daniela Šinkorová? Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Pokuste se najít termín Kombinované úročení i v jiné kategorii než v ekonomie. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, hotovost peníze, kombinované úročení, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na přesné vysvětlení slov, popisy termínů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.