Co je to?
Definice výrazu Home Office. Co znamená odborný pojem Home Office z kategorie Ekonomie?

Co je Home Office?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Home Office?

Home Office je jednou z možností flexibilní práce. Jejím základem je to, že zaměstnanec má možnost pracovat z domova na plný nebo částečný úvazek. Předpokladem tohoto způsobu zaměstnání je plná důvěra mezi oběma stranami, zaměstnanci i zaměstnavateli.
Home Office je náročnější na týmovou práci, organizaci práce a komunikaci, Zaměstnavatel tak šetří na kancelářském prostoru, zaměstnanec si může alespoň částečně rozvrhnout pracovní dobu podle svých potřeb.


Co je to Home Office? Význam slova, termín, Definice výrazu Home Office. Co znamená odborný pojem Home Office z kategorie Ekonomie?

Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Text vytvořen pro Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Pojem Home Office je v sekci ekonomie

Klíčová slova: význam slova, ekonomie, přesný význam, terminus technicus, termín, popis, synonymum, názvosloví, přesný výraz, odborné názvosloví, odborný výraz, definice, co znamená, informace, ekonomie, význam, lexikon, slovo


Pojem Home Office je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co označuje termín Home Office? Definice výrazu, slova, termínu z projektu Wikipedia

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Speciálním případem práce na dálku je práce z domova, v českém prostředí nazývaná též home office, kdy se tato práce odehrává doma. Výsledky práce jsou v takovém případě typicky předávány zaměstnavateli prostřednictvím digitálních kanálů.
Při práci z domova (v češtině a němčině často nazývané pseudoanglicismem home office, v angličtině ovšem telecommuting, telework(ing) nebo work from home) vykonává zaměstnanec veškerou práci jako domáckou práci ve svém bydlišti (pracovně). V prostorách zaměstnavatele nemá zřízeno fyzické pracovní místo.

Další informační zdroje

Najít pojem Home Office ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít slovo Home Office na Google obrázcích

Zkusit najít Home Office ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Home Office ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo Home Office ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Home Office ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Home Office například ve Wikizdrojích, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikislovníku, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Nyní již víte co je to Home Office? resp. jaká je definice termínu Home Office? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Home Office, odpověď na dotaz co je to Home Office?. Víte např. kdo to je Pracovník call centra? Znáte a víte kdo je Milan Kundera? Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. v závislosti na oboru a kontextu. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než ekonomie. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na významy slov, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Máte malé děti a potřebujete je zabavit? Vyzkoušejte omalovánky online. Nic není třeba tisknout a vše je zdarma ve vašem prohlížeči.