Co je to?
Odborný výraz, definice slova Canting. Co znamená pojem Canting z kategorie Sport?

Co je Canting?

Co znamená pojem, definice termínu Canting?

Canting je označení pro systém, s jehož pomocí se nastavuje sklon lyžařské boty. Lyžařská bota má plastovou kostru, která se skládá ze dvou dílů spojených kloubem. Osa kloubu by se měla shodovat s osou kotníku, pokud by tomu tak nebylo, umožňuje canting povolení bočního šroubu, nastavení správné polohy a opětovné zajištění.
Pak se tlak přenáší přímo na obě hrany lyží, nohy jsou méně zatěžovány a lyžař se rychle neunaví. Také technika jízdy je díky cantingu lepší, jednodušší jsou jak obloučky, tak přímá jízda.


Co je to Canting? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Canting. Co znamená pojem Canting z kategorie Sport?

Omlouváme se za možné chyby v textech. Zde Uvedený text byl zhotoven redaktory pro projekt Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Canting s vašimi známými a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Heslo Canting se nachází v sekci sport

Klíčová slova: synonymum, definice pojmu, význam slova, odborný výraz, definice, význam, termín, slovník, popis, terminologie, vysvětlení, formulace, pojem, Canting, slovo, co to je, význam pojmu, názvosloví


Pojem Canting je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Canting v následujících vyhledávačích

Zkusit najít výraz Canting ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít pojem Canting ve vyhledávači Qwant

Hledat slovo Canting na Google.cz

Zkusit najít frázi Canting ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat pojem Canting ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Canting ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Canting například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Nyní už nejspíš víte jaký je přesný význam slova Canting? resp. jaký je přesný význam slova Canting? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Canting, odpověď na dotaz co je to Canting?. Víte např. kdo to je Vypatlanec? Znáte a víte kdo je Brian Johnson? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledat odborný výraz Canting i v jiné sekci než je kategorie sport. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, puk na hokej, canting, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, popisy termínů, zajímavosti, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.