Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Canting. Co znamená pojem Canting z kategorie Sport?

Co je Canting?

Co znamená termín Canting? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Canting je označení pro systém, s jehož pomocí se nastavuje sklon lyžařské boty. Lyžařská bota má plastovou kostru, která se skládá ze dvou dílů spojených kloubem. Osa kloubu by se měla shodovat s osou kotníku, pokud by tomu tak nebylo, umožňuje canting povolení bočního šroubu, nastavení správné polohy a opětovné zajištění.
Pak se tlak přenáší přímo na obě hrany lyží, nohy jsou méně zatěžovány a lyžař se rychle neunaví. Také technika jízdy je díky cantingu lepší, jednodušší jsou jak obloučky, tak přímá jízda.


Co je to Canting? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Canting. Co znamená pojem Canting z kategorie Sport?

Neručíme za pravdivost, aktuálnost a přesnost informací uvedených na těchto internetových stránkách. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Termín Canting se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: definice, co je to Canting?, význam, popis, definice pojmu, přesný výraz, co to je, názvosloví, sport, terminus technicus, sport, vysvětlení, pojem, význam slova, co znamená, slovo, informace, odborný výraz


Pojem Canting je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Hledat pojem Canting ve vyhledávači Yandex

Vyhledat slovo Canting ve Wikipedii

Najít slovo Canting ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat videa s názvem Canting na Youtube

Najít výraz Canting ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Canting na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Canting například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodná hesla, významy slov, odborných termíny, výrazy a pojmy

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co znamená Canting? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Canting? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Canting, odpověď na dotaz co je to Canting?. Víte např. kdo to je Ondřej Dostál? Znáte a víte kdo je Brian Johnson? Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. v různých oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, významy slov, slovníková hesla, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.