Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Singltrek. Co znamená pojem Singltrek z kategorie Sport?

Co je Singltrek?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Singltrek?

Singltrek je název pro síť lesních cyklostezek. Jsou udržované a tak úzké, že po nich lze jezdit pouze v jednom směru. Pouze výjimečně se zde vyskytnou stezky obousměrné, ty však slouží pouze jako spojnice.
Singltrek je určen zkušeným i začátečníkům, stezky mají různou délku i náročnost. Rychlost jízdy a techniku je vždy potřeba přizpůsobit terénu a náročnosti.


Co je to Singltrek? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Singltrek. Co znamená pojem Singltrek z kategorie Sport?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Singltrek s vašimi kamarády, známými a přáteli na sociálních sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Heslo Singltrek se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: heslo, vysvětlení, popis, význam slova, Singltrek, lexikon, slovo, odborné názvosloví, synonymum, co znamená, definice, přesný význam, sport, terminus technicus, slovník, definice pojmu, význam pojmu, termín


Pojem Singltrek je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Singltrek? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující text definice pojmu byl převzat z projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Singltrek je se v hovorové mluvě nazývají specifické terénní cyklistické stezky. Název je odvozen od anglického single-track. Název tím naráží, že se jedná o trasy široké na jedno kolo a jednosměrné. Mají různou obtížnost od těch vhodné pro víkendové výletníky. Po technicky zaměřené trasy, kterými nepohrdnou ani pokročilí jezdci.

Pro více informací o heslu Singltrek zkuste navštívit tyto odkazy

Zkusit najít výraz Singltrek ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Singltrek na Google.cz

Vyhledat termín Singltrek ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít Singltrek ve vyhledávači Yahoo

Hledat heslo Singltrek ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít pojem Singltrek ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Singltrek například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Nyní už nejspíš víte co to je Singltrek? resp. jaký je přesný význam slova Singltrek? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Singltrek, odpověď na dotaz co je to Singltrek?. Víte např. kdo to je Dvořan? Znáte a víte kdo je Chris Evans? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Singltrek hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, voleyball hra, singltrek, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.