Co je to?
Odborný výraz, definice slova Unisex. Co znamená slovo Unisex z kategorie Kultura?

Co je Unisex?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Unisex?

Unisex je pojem, se kterým se nejčastěji setkáme v módě. Jako unisex je označován takový styl textilu, který se hodí pro muže i ženy, unisex móda je v tomto smyslu univerzální. Může se jednat o styl streetwear, casualwear nebo o sportovní a volnočasové oblečení. Unisex může být i kosmetika - např. deodoranty. Pojem se používá od 60. let 20. století.

Co je to Unisex? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Unisex. Co znamená slovo Unisex z kategorie Kultura?

Texty mohou obsahovat chyby. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Unisex s jinými lidmi prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Výraz Unisex patří do kategorie kultura

Klíčová slova: heslo, vysvětlení, přesný význam, termín, co to je, význam pojmu, co je to Unisex?, názvosloví, lexikon, formulace, slovník, terminus technicus, slovo, Unisex, synonymum, odborný výraz, terminologie, co znamená


Pojem Unisex je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Unisex? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Tento níže umístěný text je převzat z internetové Wikipedie. Více zde. Licence CC-BY-SA.

Unisex je pojem užívaný pro věci nezávislé na pohlaví, případně vhodné pro obě pohlaví. Výraz může být i synonymem pro genderovou slepotu.

Jiné zdroje informací o pojmu Unisex

Vyhledat výraz Unisex ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít Unisex ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít frázi Unisex ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Unisex ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít termín Unisex ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Unisex ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Unisex například ve vyhledávači Seznam.cz, v projektu slovnik.cz, ve Wikizdrojích, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Z předchozího textu jste se dozvěděli co znamená slovo Unisex? resp. co znamená výraz Unisex? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Unisex, odpověď na dotaz co je to Unisex?. Víte např. kdo to je Karla Třísková? Znáte a víte kdo je Ájatolláh? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je kultura. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, socha, unisex, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, významy slov s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.