Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Kitesurfing. Co znamená pojem Kitesurfing z kategorie Sport?

Co je Kitesurfing?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Kitesurfing?

Kitesurfing či kiteboarding je druh vodního sportu, při kterém se jezdec pohybuje po vodě na speciálním prknu taženém drakem. Tento sport je stále populárnější a má velké množství příznivců.
Do výbavy pro kitesurfing patří především tažný drak, úvazek, který má surfař kolem těla a ke kterému je připevněn drak, kiteboard – tedy deska různých tvarů, neopren a přilba, záchranná a protinárazová vesta, šňůra pro zajištění prkna a bezpečnostní nůž pro přetnutí zamotané šňůry v případě ohrožení. Nutností je samozřejmě další osoba, která pomáhá s drakem při startu a přistání.


Co je to Kitesurfing? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Kitesurfing. Co znamená pojem Kitesurfing z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Sdílejte text pojmu Kitesurfing s vašimi kamarády, známými a přáteli na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Kitesurfing se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: wiki, sport, informace, odborný výraz, význam pojmu, co znamená, vysvětlení, lexikon, přesný výraz, definice pojmu, heslo, co to je, slovo, význam, Kitesurfing, popis, termín, formulace


Pojem Kitesurfing je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Kitesurfing? Definice výrazu, slova, termínu z projektu Wikipedia

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Kitesurfing (někdy psáno dvojslovně „kite surfing“, častý je též název „kiteboarding“) je sport spočívající v jízdě po vodě na speciálním prkně (tzv. „kiteboard“) za využití tažného draka. Jde o jeden z nejrychleji se rozvíjejících sportů; ještě v roce 1998 se tomuto sportu věnovalo pouze několik desítek nadšenců, v roce 2006 byl počet kitesurferů odhadován na 150 000 - 200 000.

Další možné informační zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Kitesurfing ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít výraz Kitesurfing ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Kitesurfing ve Wikizdrojích

Hledat heslo Kitesurfing ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat heslo Kitesurfing ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo Kitesurfing ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Kitesurfing například v Google obrázcích, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je význam slova Kitesurfing? resp. co to je Kitesurfing? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kitesurfing, odpověď na dotaz co je to Kitesurfing?. Víte např. kdo to je Prospektor? Znáte a víte kdo je Hilary Swank? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než sport. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, Puk na mokrém ledu, kitesurfing, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.