Co je to?
Definice výrazu, termínu Avon. Co znamená odborný pojem Avon z kategorie Ekonomie?

Co je Avon?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Avon?

Avon je jméno známé kosmetické společnosti působící na našem trhu. Jedná se o americkou společnost, která patří k největším firmám v tomto odvětví. Specializuje se na prodej svých výrobků přímou formou, zaměstnanci nebo spolupracovníci společnosti mají na starosti konkrétní zákazníky, se kterými navazují vztahy a jsou v kontaktu. Protože vztah mezi zákazníkem a prodejcem je zde osobní, může prodejce zákazníkovi i poradit a pravidelně ho informovat o novinkách a akčních nabídkách, které by zákazníka mohly zajímat.
Společnost Avon se věnuje i veřejně prospěšné činnosti, je sponzorem mnoha akcí a každoročně pořádá a zaštiťuje pochod proti rakovině prsu, jehož symbolem se stalo růžové tričko. V roce 2020 se Avon spojil se společností Natura. Uspořily se tak náklady a vznikl globální obr v prodeji kosmetických přípravků. Nová společnost se chce zaměřit na boj proti klimatickým změnám, chce také posílit postavení žen a věnovat se problematice místních komunit.


Co je to Avon? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Avon. Co znamená odborný pojem Avon z kategorie Ekonomie?

Neručíme za správnost a úplnost informací na Webových stránkách uvedených. Text napsán pro Superia.cz

Zaujala vás definice slova Avon? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Výraz Avon je v kategorii ekonomie

Klíčová slova: význam, terminus technicus, slovník, ekonomie, termín, ekonomie, odborné názvosloví, synonymum, Avon, vysvětlení, formulace, popis, informace, přesný výraz, pojem, názvosloví, definice pojmu, význam pojmu


Pojem Avon je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co označuje termín Avon? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Následující text definice byl převzat ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Avon je kosmetická společnost ze Spojených států amerických, která se řadí k největším světovým firmám v tomto oboru. Své zboží prodává formou přímého prodeje, kdy se o zákazníky stará konkrétní zaměstnanec společnosti.
Společnost pořádá také Avon pochody, jež mají podporovat boj proti rakovině prsu. Účastní se jich i společensky významné osobnosti, například modelky Adriana Sklenaříková Karembeu a Daniela Peštová, zpěvačky Lucie Bílá či Monika Absolonová, ale také muži jako například Paľo Habera nebo Dan Bárta. Pochody se konají v asi šedesáti zemích světa. V roce 2017 se pražského pochodu účastnilo asi 30 tisíc lidí, kteří si jako vstupenku zakoupili tričko v růžové barvě.

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledat slovo Avon ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat pojem Avon ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít Avon ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Avon ve Wikimedia Commons

Zkusit najít slovo Avon na Google obrázcích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Avon ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Avon například v Microsoft Bing, v Lingea slovnících, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr náhodných odborných termínů, pojmů a hesel

Z předchozího textu jste se dozvěděli co znamená slovo Avon? resp. co znamená výraz Avon? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Avon, odpověď na dotaz co je to Avon?. Víte např. kdo to je Oldřich Kaiser? Znáte a víte kdo je Benjamin Roll? Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v ekonomie. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, grafy banka, avon, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, významy slov s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na plochu tabletu, počítače nebo chytrého telefonu. Na výběr máte z mnoha pěkných tapet - např. západu slunce nebo populární vodopád s duhou.