Co je to?
Výraz, termín, definice slova HIIT. Co znamená odborný pojem HIIT z kategorie Sport?

Co je HIIT?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova HIIT

HIIT je jeden ze způsobů intenzivního cvičení. Umožňuje zlepšit kondici během velmi krátké doby. Zkratka HIIT znamená High-Intensity Interval Training čili velmi intenzivní intervalový trénink.
Cvičení nezabere mnoho času. Jeho základem je střídání maximální a nízké intenzity cvičení. Takový trénink je velice účinný při spalování podkožního tuku a nárůstu svalové hmoty. Stačí cvičit 15 – 30 minut.


Co je to HIIT? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova HIIT. Co znamená odborný pojem HIIT z kategorie Sport?

Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Sepsáno redaktory Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu HIIT? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Termín HIIT je v kategorii sport

Klíčová slova: heslo, co to je, terminus technicus, sport, terminologie, slovník, lexikon, popis, vysvětlení, sport, definice pojmu, význam slova, názvosloví, význam pojmu, pojem, odborný výraz, termín, význam


Pojem HIIT je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem HIIT? Definice slova, výraz, termín z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Vysoce intenzivní intervalový trénink (anglicky High-intensity interval training, HIIT, také high-intensity intermittent exercise, HIIE, nebo sprint interval training, SIT) je druh cvičení, při kterém se střídá cvičení (interval) o vysoké zátěži se cvičením o nízké zátěži či s úplným odpočinkem. Není určeno, co se má cvičit, tento typ tréninku lze aplikovat na rozmanitou škálu pohybových aktivit: běh, jízdu na kole, plavání, skákání přes švihadlo, posilování s vlastní vahou nebo činkami atd.

Další zdroje informací

Zkusit najít heslo HIIT ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz HIIT ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít frázi HIIT ve Wikislovníku

Hledat frázi HIIT ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat pojem HIIT ve vyhledávači Yahoo

Hledat pojem HIIT ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo HIIT například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Lingea slovnících, v Google obrázcích, v metavyhledávači Info.com nebo v Google překladači.

Často hledaná hesla, odborné termíny, pojmy, slova

Teď už znáte odpověď na otázku co znamená HIIT? resp. co se skrývá pod slovem HIIT? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu HIIT, odpověď na dotaz co je to HIIT?. Víte např. kdo to je Pekelník? Znáte a víte kdo je Milan Štěch? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než sport). Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na zajímavosti, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Pýcha, pytel, pysk ... Víte jak to pokračuje dál? Pokud ne, odpověď naleznete tady.