Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Freediving. Co znamená pojem Freediving z kategorie Sport?

Co je Freediving?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Freediving

Freediving, čili volné nebo nádechové potápění, je označení pro potápění, při kterém se nepoužívá dýchací přístroj. Potápěč se nadechne nad hladinou vody a s tímto množstvím vzduchu v plicích musí pod vodou vystačit.
Freediving se nazývá také jako ponor na jeden nádech. Provozuje se převážně jako plavání na hladině, kdy má potápěč masku a šnorchl a s hlavou ponořenou do vody pozoruje děje pod hladinou. Jako druh vodního sportu má poněkud jiná pravidla.


Co je to Freediving? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Freediving. Co znamená pojem Freediving z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín Freediving? Potom se o definici podělte s kamarády na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pojem Freediving se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: přesný výraz, slovník, význam pojmu, vysvětlení, přesný význam, informace, wiki, pojem, význam slova, lexikon, Freediving, heslo, názvosloví, sport, odborný výraz, co to je, popis, význam


Pojem Freediving je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Freediving? Definice výrazu, slova, termínu z projektu Wikipedia

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Volné potápění (anglicky freediving, free-diving, apnea diving, dalším českým názvem je nádechové potápění, odvozeno z „ponor na jeden nádech“) je potápění bez dýchacího přístroje, tedy jen se zásobou vzduchu v plicích, kterou má potápěč z nadýchnutí se nad hladinou vody.
Volné potápění se řadí mezi vodní sporty.

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Hledat termín Freediving ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Freediving na Youtube

Zkusit najít pojem Freediving na Google.cz

Zkusit najít frázi Freediving ve vyhledávači Qwant

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Freediving ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Freediving ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Freediving například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Yahoo.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Teď už víte co je to Freediving? resp. co označuje slovo Freediving? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Freediving, odpověď na dotaz co je to Freediving?. Víte např. kdo to je Recenzent? Znáte a víte kdo je Veronika Machová? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.