Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Bowling. Co znamená pojem Bowling z kategorie Sport?

Co je Bowling?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Bowling?

Bowling je sport prováděný v hale. Hraje se s koulemi a kuželkami. Podstatou je hodem koulí porazit co možná nejvíce kuželek, které jsou umístěné na konci hrací dráhy. Předchůdci bowlingu byly hry již ve 4. tisíciletí př. n .l. Od kuželek se bowling odlišuje tím, že musí mít hrací dráhu, speciální koule a používá se i zvláštní obuv. Hraje se s deseti kuželkami na deset kol.
Hrát bowling může každý, nejsou zde kladeny velké nároky na fyzickou zdatnost. Hráči se střídají poměrně rychle, roto je hra napínavá a akční. Bowling není závislý na počasí, hraje se v hale. Hráči mají pohodlí a není zde velké nebezpečí úrazů.


Co je to Bowling? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Bowling. Co znamená pojem Bowling z kategorie Sport?

Možnost chyb vyhrazena. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Heslo Bowling se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: přesný výraz, definice, sport, wiki, názvosloví, význam, synonymum, lexikon, pojem, informace, co to je, co je to Bowling?, co znamená, definice pojmu, význam pojmu, heslo, přesný význam, slovník


Pojem Bowling je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co píše online projekt Wikipedia o pojmu Bowling?

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Bowling [bouling] je halový sport, ve kterém se hráč snaží hozenou koulí srazit co možná nejvyšší počet kuželek na konci dráhy. Hra v současné podobě vznikla v polovině 19. století, avšak jejího předchůdce lze nalézt již ve 4. tisíciletí před naším letopočtem. Ačkoliv je hra podobná kuželkám, jsou mezi oběma sporty odlišnosti. Pro hraní bowlingu je třeba mít bowlingovou dráhu s deseti kuželkami, specifickou bowlingovou kouli a vhodné jsou i speciální boty. V kuželkách je na dráze jen devět kuželek a liší se i koule.

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Zkusit najít výraz Bowling ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít frázi Bowling ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Bowling ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Bowling ve vyhledávači Qwant

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Bowling ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Bowling ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Bowling například ve fulltextu Google.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Nyní již víte jaký je přesný význam slova Bowling? resp. jaká je definice termínu Bowling? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bowling, odpověď na dotaz co je to Bowling?. Víte např. kdo to je Grafoman? Znáte a víte kdo je Marion Cotillard? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. v různých oborech lidské činnosti. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v sport. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, popisy termínů, významy slov, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.