Co je to?
Definice výrazu Bowling. Co znamená odborný pojem Bowling z kategorie Sport?

Co je Bowling?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Bowling?

Bowling je sport prováděný v hale. Hraje se s koulemi a kuželkami. Podstatou je hodem koulí porazit co možná nejvíce kuželek, které jsou umístěné na konci hrací dráhy. Předchůdci bowlingu byly hry již ve 4. tisíciletí př. n .l. Od kuželek se bowling odlišuje tím, že musí mít hrací dráhu, speciální koule a používá se i zvláštní obuv. Hraje se s deseti kuželkami na deset kol.
Hrát bowling může každý, nejsou zde kladeny velké nároky na fyzickou zdatnost. Hráči se střídají poměrně rychle, roto je hra napínavá a akční. Bowling není závislý na počasí, hraje se v hale. Hráči mají pohodlí a není zde velké nebezpečí úrazů.


Co je to Bowling? Význam slova, termín, Definice výrazu Bowling. Co znamená odborný pojem Bowling z kategorie Sport?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Bowling můžete samozřejmě sdílet s ostatními na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo Bowling je v sekci sport

Klíčová slova: heslo, slovník, odborný výraz, popis, Bowling, informace, co je to Bowling?, terminologie, wiki, sport, názvosloví, pojem, přesný význam, lexikon, co znamená, formulace, definice, význam


Pojem Bowling je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Bowling? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující text definice pojmu byl převzat z projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Bowling [bouling] je halový sport, ve kterém se hráč snaží hozenou koulí srazit co možná nejvyšší počet kuželek na konci dráhy. Hra v současné podobě vznikla v polovině 19. století, avšak jejího předchůdce lze nalézt již ve 4. tisíciletí před naším letopočtem. Ačkoliv je hra podobná kuželkám, jsou mezi oběma sporty odlišnosti. Pro hraní bowlingu je třeba mít bowlingovou dráhu s deseti kuželkami, specifickou bowlingovou kouli a vhodné jsou i speciální boty. V kuželkách je na dráze jen devět kuželek a liší se i koule.

Další zdroje informací o slovu Bowling

Zkusit najít slovo Bowling ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít frázi Bowling ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Bowling na Youtube

Najít slovo Bowling ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít frázi Bowling ve vyhledávači Yahoo

Hledat slovo Bowling ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Bowling například v metavyhledávači Info.com, v Google překladači, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Tyto stránky vám umožnili zjistit co to je Bowling? resp. co znamená Bowling? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bowling, odpověď na dotaz co je to Bowling?. Víte např. kdo to je Santa Claus? Znáte a víte kdo je Marion Cotillard? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Bowling hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, baseball sport, bowling, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících definice odborných pojmů, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, významy slov s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.