Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Bašavel. Co znamená pojem Bašavel z kategorie Kultura?

Co je Bašavel?

Co znamená termín Bašavel? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Slovo bašavel pochází z romského nářečí užívaného v některých oblastech Slovenska (šarišsko-zemplínská oblast) a znamená "oslava".

Co je to Bašavel? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Bašavel. Co znamená pojem Bašavel z kategorie Kultura?

Neručíme za pravdivost, aktuálnost a přesnost informací uvedených na těchto internetových stránkách. Text vypracovaly autorky pro Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Termín Bašavel se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: odborný výraz, význam pojmu, kultura, slovník, definice, odborné názvosloví, terminus technicus, informace, definice pojmu, terminologie, pojem, co je to Bašavel?, synonymum, popis, názvosloví, význam slova, termín, co znamená


Pojem Bašavel je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Bašavel doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Najít pojem Bašavel ve vyhledávači Yahoo

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Bašavel ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Bašavel ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít pojem Bašavel ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz Bašavel ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat výraz Bašavel ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Bašavel například ve Wikislovníku, v Google překladači, v Google obrázcích, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Víte, co znamenají tato slova, odborné termíny a pojmy?

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaká je definice slova Bašavel? resp. co to je Bašavel? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Bašavel, odpověď na dotaz co je to Bašavel?. Víte např. kdo to je Patrik Eliáš? Znáte a víte kdo je Adolf Hitler? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Zkuste hledání odborného pojmu Bašavel i v jiné kategorii než je sekce kultura. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, Národní opera, bašavel, ilustrační obrázek

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, významy slov s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.