Co je to?
Definice výrazu Biatlon. Co znamená odborný pojem Biatlon z kategorie Sport?

Co je Biatlon?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Biatlon?

Biatlon je zimní sport, který kombinuje běh na lyžích a střelbu z malorážky. Biatlon se rozděluje do několika disciplín mezi které patří vytrvalostní závod (muži 20 km, ženy 15 km), sprint (muži 10 km, ženy 7,5 km), stíhací závod (muži 12,5 km, ženy 10 km), závod s hromadným startem (muži 15 km, ženy 12,5 km), čtyřčlenná štafeta (muži 7,5 km, ženy 6 km) a závod smíšených dvojic. Nejúspěšnější českou biatlonistkou je Gabriela Koukalová.


Co je to Biatlon? Význam slova, termín, Definice výrazu Biatlon. Co znamená odborný pojem Biatlon z kategorie Sport?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku co je to Biatlon? s vašimi kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Heslo Biatlon je v sekci sport

Klíčová slova: co znamená, wiki, odborný výraz, vysvětlení, pojem, co to je, slovo, popis, slovník, Biatlon, synonymum, terminologie, názvosloví, význam slova, co je to Biatlon?, odborné názvosloví, přesný výraz, formulace


Pojem Biatlon je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Biatlon? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Uvedená defice je převzata z internetové online encyklopedie Wikipedia. Odkaz na článek je zde. Licence CC-BY-SA.

Biatlon je zimní sport, kombinující běh na lyžích a střelbu z malorážné pušky. Existuje také letní biatlon, kde běh na lyžích nahrazuje běžný běh, jízda na kolečkových lyžích apod. Třetím, poněkud méně obvyklým odvětvím, je tzv. skiarc, neboli lukostřelecký biatlon, kde je střelba z malorážné zbraně zaměněna za střelbu z luku. Biatlon se běžně provozuje v asi dvou desítkách zemí, z nichž dlouhodobě jsou na čele světového žebříčku Francouzi, Němci a Norové, dále pak Češi, Rusové, Ukrajinci a další.

Internetové odkazy na vyhledávače

Vyhledat heslo Biatlon ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít pojem Biatlon ve Wikizdrojích

Zkusit najít slovo Biatlon na Google obrázcích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Biatlon ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Biatlon ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Biatlon ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Biatlon například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, v metavyhledávači Info.com nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Na stránce jste se mohli dozvědět: co to je Biatlon? resp. co je to Biatlon? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Biatlon, odpověď na dotaz co je to Biatlon?. Víte např. kdo to je Karel Kachyňa? Znáte a víte kdo je Rihanna? Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Pokuste se najít termín Biatlon i v jiné kategorii než v sport. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basebalova rukavice, biatlon, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího zajímavosti, definice odborných pojmů, významy slov, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.